kayıt

kürk mantolu madonna'nın film olması

  1. 1
    Su overrated kitabin sevenlerinin kitap kadar güzel olmamis diyeceği hadise. İ yüzden hic yeltenmesin kimse.
  2. 2
    Raif bey rolünde ne Kıvanç tatlıtuğ'un ne de Kenan imirzalıoğlu'nun oynayacağını gösterir. Sıradan, bizim gibi bir tipin hayat vereceğini zannediyorum. Sonradan beğenilir mi bilemem, ama gişe Rekorları kıracağı kesin.
  3. 3
    hakkı verilecekse desteklenesi bir girişimdir.
  4. 4
    ilker kaLELİ VE BEREN SAAT'İN BAŞROLÜ PAYLAŞACAĞI FİLM.
  5. 5
    Amerikalılar bile madonna'nın filmini yapmazken biz neden yapıyoruz. Kendi sanatçılarımızı, kendi değerlerimizi bitirdik de elin madonna'sı kaldı..

    İzlenmemesi gereken film.
  6. 6
    Oyuncu seçiliyor, beren saat olabilir, şu olabilir bu olabilir derken filmi çıkacak haberinin üzerinden yıllar geçti hala ortada çıkan bir film yok.

    Açıkçası başrolünde mert fırat'ın olmasını isterdim. Gelin görün ki benim istemem ile olmuyor asdfghj. Beren saat yerine de yüzü çok bilinmeyen ama alımlı bir hanım oynasaydı daha sürprizli olurdu bence.

    Neyse çıksın da sinema biletini alınca yanına kahve fincanımı koyarak fotoğraf çekeyim.
  7. 7
    yakında daha sık duyacağımız hadise.

    ilk okuduğumda saçma bulmuştum ama artık dünyada çok tutup da film olmayan kitap yok denecek kadar az.stephen king'in romanları dahi bir bir filme yada diziye dönüştürülüyor.tabi çoğu kitabın hakkı veriliyor o filmlerde.bu film de bu şekilde olur umarım.

    beren saat kısmı sanırım kesinleşti.ben raif rolüne aday kısmında iki kişi bekliyorum açıkçası.raif'in yaşlılık dönemi ve maria puder ile aşk geçirdiği dönem.çünkü ne genç ne de yaşlı biri olmalı rolde.bu yüzden bir kişiyi kafamda kurgulayamadım.ayrıca bize hikayeyi anlatıcı kısmında da iyi bir oyuncu seçmeleri önemli etken olacak filmde.

    umarım bu işin altından kalkarlar ve film evrensel boyuta ulaşır.
  8. 8
    kitabın içine sıçmazlar inş dediğim olaydır.

    beren saat mi. mhh bilemedim
  9. 9
    hiç gerçekçi bir film olmayacaktır.

    beren saat ne abi madonna varken. ayıp!.
  10. 10
    Ayy inşallah bu defa olur dedirtiyor her çıkan haberde.
    Maria puder'i beren saat oynayacak derken bir anda Marion Cotillard ile anlaşıldı haberi çıktı. Tabii anlaşma henüz resmileşmemiş.
    Eğer gerçekten Marion Cotillard başrolde olursa uluslararası bir film olma özelliği de taşımış olacak.
  11. 11
    birkaç yıl kadar önce gördüğüm bir resmi aklıma getiren olay. resimde iki tane kitap vardı. biri tek parça halindeydi, öteki de ortasından disk şeklinde kesilmişti.
    • O fotoğrafı ben de hatırlıyorum,fakat nedense bu haberi okuduğumda içimde bi umut oluştu.Kitaba sadık kalınacakmış diye bir haber de okudum.Senaryo gereği kitabın başladığı yerden başlamayacakmış.Bakalım bi izleyelim sonra gerekirse e
    • umarım güzel çıkar. dediğin gibi bekleyelim, belki şaşırtır.
  12. 12
    ya da olmaması...
    ortada olacağı söylentilerinden başka hiçbir net bilgi yok. yeminle bezdim. olacak mı olmayacak mı?
  13. 13
    Ay Yapım ve The Weinstein Company ortaklığıyla önünüzdeki yıl başlanacak olan film çekimi, Harvey Weinstein’ın adının taciz haberlerine karışması nedeniyle ertelenmiş.
  14. 14
    O kadın karakterin adını hatırlayamadım , onu 'marion cotillard'ın canlandırması beklenen film . Valla bence oynasın fransız , her boka yakışıyor. ama asıl soru Rauf'un o kendine has içine kapanık tabiri caizse 'ezik' oluşunu kim canlandıracak?
    • olsaydı renk katardı. 'beklenen' yazmışım zaten ^^