kayıt

oi va voi

  1. 1
    süper bir müzik grubu. her ne kadar ilk entry'sini girsem de, en popüler oldukları ülkelerden biri türkiye. zira neredeyse her sene türkiye'ye geliyorlar.
    hepsi güzel de, waiting, ladino song, every time, yesterday's mistakes bolca dinlenesi şarkıları.
  2. 2
    iyi ki çok popüler değiller dediğim müzik grubu. aman herkes bilmesin diye yalvararak uyanıyorum her sabah. refugee en hit olmuş şarkısıdır grubun ancak istanbul boğazında söyledikleri dusty roadun yeri bi başkadır.
  3. 3
    2016'DA TÜRKİYE'YE GELMİŞLER. google'da arama yaparken bu bilgi ile karşılaştığımda 2017'ye girildiğini fark etmeden kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. bilet alamayınca baya baya sinirlendim sonra 2017 yılında olduğumuzun farkına vardım. biraz daha araştırma ile 13 şubat 2016 izmir konseri ile karşılaştım. yine heyecanlandım. izmir'e neden gidilmesin diye düşünüp kendimi ikna etmiştim ki yine 2017 hüznü. bu sene hiç güzel konser yok. üzücü.

    everytime

    refugee
  4. 4
    ibranice aman allahım anlamına gelen söz öbeği olmasının yanında, londra kökenli bir müzik grubu. türkiye konserleri ve türk dinleyici sayısı kendi kulvarlarına oranla fazlaca.
  5. 5
    Bu saatte direk vikiden aşirdığım başlıktır.
    Oi Va Voi, anlamı "Aman Tanrım!" olan, (Yidiş kökenli bir ünlem) İngiliz bir müzik grubudur. İngiltere, Londra'da 1990'ların sonlarında kurulan, deneysel bir müzik grubudur. Müziklerinde hem Aşkenaz hem de Sefarad Yahudilerinin müziklerinin etkisinin yanı sıra Klezmer ve Yahudi İspanyolcası, Doğu Avrupa, özellikle Bulgar halk müzikleri ve çağdaş elektronik müziğin etkileri görülür.
    tr.wikipedia.org/...

    Şarkıları iç ısıtır, buruk tat bırakır, aşkla dinlenir.
    Refugge göz bebeğimizdir.
    youtu.be/...

    Edit: Grubun adını eksik girip sözlük bunu da bilmiyor demisliğim de olmuş.
    • Birileri el atsın da su cenazeyi yerden kaldıralım.
  6. 6
    altyapıları çok sağlam, enstrüman çeşitliliği fazla olan grup. deneysel, dinlemesi zevkli olan çok güzel şarkıları var ama nedendir bilinmez türkiye dışında tutunmayı pek de başaramadılar.

    open.spotify.com/...