kayıt

sağlıklı beslenme

  1. 1
    yemek işini zevkli hale getiren kişiden kişiye değişen alışkanlıklardır.
  2. 2
    Hiçbir zaman yapamadığım eylem.

    Sağlıklı beslenen var mıdır acep?
  3. 3
    açıkçası sağlığın sadece beslenmeyle ilgisi yok ,hem beslenme hem spor hem yaşam vs vs vs milliyetsaglik.com/... yani buradaki bilgiler gibi :)
  4. 4
    İçerisinde şeker ürünleri, hazır gıdalar, hamur işleri olmayan beslenme türüdür. Sebze ve doğal hayvansal kaynaklar sağlıklı beslenmenin en önemli ayağını oluşturmaktadır.
  5. 5
    Sağlıklı beslenen insanların çoğu kendini hep sürekli çok neşeli çok mutlu, yedikleri her şeyinse abur cubur ya da işte pizza hambuger gibi fast food muadili gibi göstermeye çalışıyorlar. Nereden geliyor bu mantık anlayabilmiş değilim. Hiçbir şeyden eksik kalmıyoruz durumu mu acaba?
    Anladık yani en keyifli sağlıklı sıfır yağlı vücut sizsiniz de bu neyi gösterme çabası. Elimdeki burger ya da Nutella kaşıklarken ben de öyle hissediyorum. Ama nereden baktığımız biraz Farklı.
    • Bunun bu şekilde muadili olarak gösterimöesinni nedeni "bakın bu da diğer seçenek siz de deneyebilirsiniz çok şey kaybetmezsiniz" fikrini yerleştirmek. Sağlıklı beslenme diyince insanlar işin sadece fit olmak olduğunu sanıyorlar. Oysa şuan için en önemli konu fast food ve et tüketimi bunun için gerekli olan yüksek et pazarı et pazarının ihtiyaç duyduğu büyük hayvan pazarı ve bu yükün küresel ısınmaya ve dünya dengesine katkısı olarak bakıyorlar. Sağlıklı beslenmek sadece insan vücuduyla ilgili değil toplumsal bir bilinç haline gelsin isteniyor.