kayıt

sağır oda

  1. 1
    soner yalçın'ın kurtlar vadisi'nden sonra konsept danışmanlığını yapmış olduğu dizidir. yayınlandığı dönemde özellikle çağla kubat'ın oynaması ile bir hayli beklenti yaratmıştı dönem ergenlerinde ama sonra konu çok sarpa sarmıştı. sonunda da baya kafa karıştıran bir final yapmıştı dizi. pek hatırlayanı yoktur gibime geliyor.
  2. 2
    başrolünde orhan kılıç oynuyordu. türkiye'de bulunan nazi altınları ile alakalı idi en başta. engin cezzar ve mahir günşiray gibi oyuncuların yer aldığı ve jenerik müziği çok sağlam olan (gökhan kırdar ne de olsa) dizinin en bilinen sahnesi ise;

    www.youtube.com/...

    edit: arsen gürzap ve köksal engür de vardı tabi.
  3. 3
    kurtlar vadisi'nin hikaye anlattığı dünyada gerçek isimler ve gerçek hikayeler anlatan dizidir.
  4. 4
    ilk izlediğimde dumura uğrayıp yerlere yattığım bir sahnesi vardır. engin cezzar, fellik fellik şifre arayan arsen gürzap ve köksal engür'ün bulunduğu odaya girerek bir robot gibi şifreyi söyler. rakamların lost'un numaraları olduğunu yeni öğrendim, bu da ayrı bir lezzet kattı.

    alkislarlayasiyorum.com/...
  5. 5
    sonunu bağlayamadılar bunun. devreye birileri girdi söylentisi olmuştu o aralar. ayrıca lost kesin bundan gördü "her şey bir rüyaymış bak sen şu işe" sonunu.
  6. 6
    çok eski bir diziymiş bu dizi türü olan dizi.