kayıt

selçuk'un preat'e yaptığı kati savunma

  1. 1
    maçı izleyenlerin zaten hemen anımsayacağı izlemeyenler için ilgili linkten görülünce işte savunma budur dedirten cinsten bir harekettir.

    www.ntvspor.net/...

    iterek savunma yapmak 2014 yılında.
  2. 2
    praet'in topu direk dibine göndermesine vesile olmuştur.

  3. 3
    'bunlar benim oyuncaklarım siktir git şuradan' derken bir bebenin diğer bebeyi itmesi durumunun aynısıdır.
  4. 4
    semih kaya'nın (yani bu ülkenin en iyi savunmacısı güya) rakip forvet sırtı kaleye dönüp alıyor dönüyor semihi çalımlıyor şutu çeken pozisyonu görünce hiç de şaşırmadığım savunma şeklidir.
  5. 5
    Yine selcuk'un orta sahada gösterdiği muthis mücadelelerinden biridir. Nitekim pozisyonun sonunda gol geldi. Yil olmuş 2014 hala adami tutup da durdurmaya calisiyor. Bunu orta sahada, ceza sahasinda yapiyor. Selçuk savunma yapmayi bilmiyor, faul yapmaya biliyor o kadar.
  6. 6
    istemiyorum artık seni bırak peşimi gibi bir itmece alışkanlığı oldu gülmeye başladım sinirden.
    selçuk hala kızgınım dön lan dön artık, neyse kafanda tepişen s..tire et gel bize evlat aslan, sabır kalmadı bu ne bu acemilik bile değil.

  7. 7
    turnikeden hallicedir. hatta turnikeden geçerken arada insan zorlanır selçuk'u geçerken rakibin pek zorlandığını sanmıyorum. ha birde o pozisyonun başında veysel sarı'nın oyuncuyu çizgiye değilde ortaya doğru gidecek şekilde bir karşılaması var ki o da az evlere şenlik değildi.
  8. 8
    " yaa çok aptalsın =))" şeklinde triplere giren ergen kızları hatırlatandır.
  9. 9
    maç bitsede gitsek kafasında oynayan oyuncunun yaptığı savunmadır. gerçi o kadar acımasız olmayayım. o an futbolun ayakla oynandığını unutmuş olabilir.