kayıt

kadına şiddet uygulayan erkek

  1. 1
    Kullanacak sıfat bulamadığım için erkek dedim. Yoksa kesinlikle erkeklikle alakası yoktur bu türün. Hatta çoluğu çocuğunu da döver bu korkak.

    Çünkü dışarıda birisinden laf yemistir ama ona cevap vermeye kaba eti yemiyordur. Gelir karısına saldırır. Kadın da ne yapsın anatomik olarak zayıf olduğu için kendini koruyamaz.
    Hatta sırf zevk için bunu yapan sadistler bile var.
    Profesor doktor üstün dikmen bir söyleşide bahsetmişti;
    Bir gün adam içkili bir şekilde eve geliyor hır çıkartıp karısıyla kavga etmeye başlıyor. 2 çocuktan küçük olan hemen odasına gidiyor bir köşede kulaklarını kapatıyor. Büyük olan ise annesini korumak için babasina kafa tutuyor. Babasının da hoşuna gidiyor kafa tutması... anneyi ve büyük çocuğu dövdükten sonra aferin diyor büyük çocuğa. Günler haftalar böyle geçiyor. Sonunda anne intihar ediyor küçük çocuk kimseyle konuşmuyor baba hapise atılıyor büyük çocuk ise sokaklarda kayıp.

    Yani bu şerefsiz insan müsvettesi bu hapse baştan atılsa ne olur? 3 can bu hayata kazandırılırdı. 3 derken sayı degil bunlar "yaşam".

    Uzun lafın kısası güçlü olduğunu düşündüğü için, egosunu tatmin etmek için, hıncini almak için... her ne sebeple olursa olsun kadına şiddete Hayır!