kayıt

yağmur kıyamet çiçeği

  1. 1
    kazım koyuncu'nun hayatının dünya görüşünün anlatıldığı filmmim.

    kazım koyuncu'yu engin hepileri canlandırmış.

    daha vizyonda değil ama bence çok güzel olmuş bir film.
  2. 2
    beklentilerin çok çok çok altında kalan film. yer yer elbette mükemmel anları var ancak bütün olarak bakıldığı zaman izlenmeye değer olmadığını düşündüm. gene de emeğe saygı açısından izledik. umut ediyorum ki kendini çevirecek kadar gişe yapabilir.
  3. 3
    hayallerimi yıkan bir film olmuştur kendisi.. birinci girdi de ne umutlarım varmış gerçekten ki televizyonda fragmanı görene kadar varlığını bile unutmuştum.. hadi dedim seyredem.. yani kazım koyuncu'nun müzikleri girdikçe o sesini duydukça tüylerim diken diken olsa da film olmamış yani.. iki hatta üç farklı hikaye ilerliyor biri seher bir şenol biri kazım koyuncu ara ara çocukluk dönemleri.. kazım koyuncu'nun herhangi bir şarkısının tamamını filmin herhangi bir yerinde duyamamışken baştan sonra trabzonspor marşı çalmak nedir.. leeeeeşş...

    hiçbir duygu geçmedi.. bu muymuş dedirttiği için de ayrı üzüldüm zaten.
  4. 4
    Kazım koyuncu'nun ismi kullanılarak çekilebilecek en kötü film. Engin hepileri ciddi manada kazım koyuncu'yu andırıyor, ağız problemleri olsa da tercih edilebilecek en sağlam isim. Oyuncu kadrosu birbirinden şahane isimleri barındırıyor. Devrim yakut, devrim saltoğlu, altan erkekli, erkan kolçak köstendil, settar tanrıöğen... bunları bir araya getirip böyle bir rezilliğe imza atarken üzülmediniz mi be?! Sırf iki hopa manzarası görürüm diye açtığım filmde kasvete düştüm, içim ezildi.

    Filmde üç farklı hikayenin hayatın akışına yedirilerek seyirciye aktarılması var. Ama o üç hikaye tamamen yarım yamalak. Sovyetlerin dağılması ile hayatı değişen birçok rus kadın, Çernobil faciası ile kanser denen illetle tanışan birçok insan ve trabzonspor taraftarının 1996 travması. Bunlara ek sos olarak kazım koyuncu kullanılmış. Yahu bunlar başlı başına bir hikaye zaten çeksen izlenir. Ama sırf izlenmeyi garantiye almak için Kazım kullanılmamalıydı... Filmde vira'nın biz dar sokaklarında marşını duymak güzeldi. Engin beyciğim biraz ağız çalışıp biraz kazım'ı gözlemleyerek ciddi bir hayat hikayesi çekerseniz seve seve izlerim, teşekkürler efenim.