kayıt

samsung galaxy note 4

  1. 7
    bu gece bir güncelleme daha patlattı. değişen hiçbir şey olmuyor ama güncellesin diyor insan.
  2. 6
    bu aralar sürekli güncelleniyor. neyi değişiyor anlamıyorum ama güncellensin diyorum. en azından görünen bir şeyi değiştirseydi.
    • note 4'ün büyük güncelleme vakti geçti zaten. Samsung büyük ihtimalle mevcut durumu daha stabil hale getirip güncelleme olayını sonlandıracaktır.
    • ben sevmiyorum zaten güncellemeyi falan olan hali yeterlidir benim için :D:D:D
  3. 5
    samsung galaxy note 3'ün satışlarını arttıran ürün. kısa zaman arayla mevcut ürünün 1,5 katı bile üzerine koyamadan piyasa ürün sürüp, bir önceki serinin fiyatını erken öne çekerek yüksek satışlara ulaşmasını sağlamak bir pazarlama işi mi yoksa "valla istemeden oldu ağğğbiii" durumumu bilemedim.

    note: not4 almayı düşünen dostlar, not3 alın. iyice kıyaslayın iyi düşünün.
  4. 4
    Sahip olduğum phablet kategorisindeki telefon.
  5. 3
    gün itibari ile Lollipop 5.0.1 güncellemesini alan cihaz.

    güncelleme ile cihazdaki ufak buglar düzene girdi diyebiliriz, ayrıca daha bi şükela oldu... neyse geç olsa da güç olmadı.
  6. 2
    mevcutta kullandığım samsung galaxy note 3'ten aman aman bir fazlası olmayan cihaz. kamerada ve işlemcide biraz yükselme mevcut. bunların dışında ağırlığı note serisine özel uygulamalara ve s-pen performansına vermişler.

    fiyat/performans açısından bakılır ise yeni telefon alacak olanlar için idealdir. özellikle iphone 6 plus'ın yetmez ama evetlik performansı göz önüne alındığında.

    lakin şunu da unutmamak lazım gerçekten bu boyut ve performanstaki bir cihaz gereklilik* değil ise lüks ve şekilcilikten başka bir şey değildir.
  7. 1
    note serisinin ekim ayı içersinde ülkemizde piyasaya çıkacak yeni versiyonudur. çok temel olarak ne var ne yok diye incelediğinde insan en büyük eksiğin yine touchwiz arayüzü olduğunu düşünüyor aslında. onun haricinde yine arka kapak plastik tabi. note 3'te ki usb 3.0 giriş yeniden 2.0 versiyona dönüşmüş. ekran 2k ama işlemci ya samsung'un kendi 8 çekirdekli ve yanılmıyorsam 64 bit yada snapdragon 805 olduğundan bunun performansa pek bir negatif etkisi olmayacaktır.

    bunca lafa rağmen bir samsung galaxy note 2 kullanıcısı olarak telefonumu değiştirme isteği yaratmadı bende. bunun için 64 bit işlemcili gelecek nesil amiral gemilerini değerlendirmek daha mantıklı geliyor şu aşamada.