kayıt

sen eksi verme arap

  1. 1
    ılık oy verdiğimde çıkan ifade. İşin garip kısmı eksi vermiyoruz zaten ne alaka.

    Bir de ılık oy vermemi engellediniz mi ne yaptınız veremiyorum. Ayıp.

    Edit; bir dakika içinde üç defa oy kullanınca mı ne oluyormuş. Anlamadım.
  2. 2
    eksi oy verirken çıkan metin.
  3. 3
    ışık ılık süt iç uyarısı çıkmaktadır.
  4. 4
    sinir olduğum uygulama. çok uzun süre eksiletmiyor hanzoları.
  5. 5
    ankaralıları çatır çutur eksilememe engel olan uyarı. sinir oluyorum aq.
  6. 6
    (bkz: sen eksi verme arap bokunu çıkarıyorsun)
  7. 7
    eksi oy vermek istediğim bir anda karşıma çıkan yazı. neden vermiyorum oğlum? hoşuma gitmeyene herhalde eksi vereceğim. ayrıca her hataylıyı arap sanmayın!!! ve nerede benim eksi oylarım??? o kadar dedik sandıkların başından ayrılmayın diye. çaldılar işte oyları amk.
  8. 8
    az önce seri eksileme yaparken fark ettiğim bir uyarıdır.

    ehuehu , sonuna kadar hak etti ama. ben yokken neler dönmüş sözlükte.
  9. 9
    Sözlükteki embesil kitleyi doya doya eksilememe engel olan uyarı.
  10. 10
    bu ne gereksiz bir uyarıdır ya. buna karışmayın bari amına koyim, size ne verdiğim oydan.
  11. 11
    aynı yazara kısa sürede 2den fazla eksi verince ortaya çıkan yazı. bir süre hiçbir yazara eksi veremiyorsunuz böylece. adamlar seri eksiyi bu şekilde engellemiş. ben beğendim.
    • adamlarrrr.... hımmmmmmmmmmmmmmmm
  12. 12
    gereksiz uyarıdır.

    aynı yazara art arda eksi vermeyi engellemeyi anlarım ama farklı yazarlara da verdirmiyor. işte tam o an çıldırıyorum ben ve sözlüğü kapatıp çıkıyorum.

    bir başlık altında farklı yazarlar tarafından girilmiş ve hepsi leş olan girdileri art arda eksiletmiyor. ben hiçbirini beğenmedim ve bir yazar olarak da nasıl bana art arda (+) oy seçeneğini sunuyorsan, art arda (-) seçeneğini de sunulmalı.

    tekrar söylemek gerekirse aynı yazarı troll saldırısından korumak amacıyla art arda eksiletmezsin bunu anlarım-anlarız ama farklı yazarlara da verdirmiyorsan bende buraya yazmam, yazsam da saçma sapan bakınız verir geçerim.

    he ben yazmayınca sözlük çökecek mi ? hayır. ben niye yazdım bunları ? bilmiyorum.

    herkese hayırlı forumlar arkadaşlar.

    (bkz: muhalefetin sesini kısma)

    (bkz: muhalefete özgürlük)
  13. 13
    sözlüğün seri eksi koruyucu bildirisi. farklı yazarlara verilmesini engellememesi daha hoş olur.

    ama bunu mesela lag var başlığına, ya da direkt bir moda; hatta yine bu başlığa ama düzgün bir üslup ile öneri olarak sunabiliriz. lag var başlığını tercih ederim şahsen ama fark etmez o kadar da.

    sorun bunun bu kadar düşmanca yazılması ki itici geliyor. hani sanki sözlüğü kodlayanlar "ulan dur bi' ipnelik edelim şunlara, aynı yazarı geç farklı yazarları da eksileyemeyip delirsinler" diye kodlamışlar gibi. ya da normal öneri sunsan "ne saçmalıyor la bu?" diye soracaklarmış gibi. ya da "ay öneri vermiş dur şunu uçuralım" mı diyecekler?

    neyse işte garip geldi bana. "muhalefet" böyle bir şey değil, fikrini sunarsın ciddiye alınmazsa hakkın yenirse sert tepki gösterirsin. tartışmasını açsan yazarlar da fikir paylaşır, yönetim yapıyorsa yapar yapamıyorsa duyuru patlatır sebebini açıklar.
  14. 14
    üst üste eksi verince gelen uyarıymış az önce fark ettim ama çok sinir bozucu. belki üst üste eksi verilecek şeyler cidden var. üzdü.
  15. 15
    (bkz: nedir bu ırkçılık pis alman)
  16. 16
    aynı yazara kısa sürede 3. eksiyi verirken ortaya çıkan yazı. uzun süreli olarak eksi vermenizi engeller. seri eksi verenlere tokat gibi cevaptır.
  17. 17
    Bu sözlükte en beğendiğim yaptırımdır.
  18. 18
    böyle bir şey cidden var mı yav? varsa eğer efendi gibi bu özelliği kaldırsın veya değiştirsin sayın admin ve modlar. zira ağır ırkçılık içeriyor. ha ırkçılıkla alakası yok diyorsa oraya türk ve kürd'ü de eklesin bir zahmet. buradan açık çağrı yapıyorum kendilerine.
  19. 19
    arap sen içme bokunu çıkarıyorsun repliğine benzeyen o cümleden doğmuş olan bir uyarıdır. buradan ırkçılık çıkarmak çok faşizan düşünmeler sonunda bulunabilir bence.
  20. 20
    dur da motorun soğusun gibi bir ibare.
  21. 21
    faşizan düşünme sloganın direkt kendisidir. "sen eksi verme arap" yazısı yerine "sen eksi verme ulan ayı" denilebilirdi. aynı şekilde başka bir forumda taşak malzemesi yapılsa türk veya kürt adı, ırkçılık yapılıyor diye ağzınızdan salyalar akıtarak saldırırsınız, ama konu arap olunca her şey mübah oluyor sanırım. bak alternatif sloganı da verdim, eğer değiştirmiyorsan direkt hesabımı sil.
  22. 22
    (bkz: az bilinen efsane duyarlar )

    ırkçılık değil, kültürel bir ifadedir.

    edith piaff: he bu arada şöyle bir yaptırım olabilir: limit artırılabilir, çünkü içerik sayısı hayli arttı son dönemde, zaten kimin ne kadar oy verdiği belli, içerikle doğru orantılı, oylama sayısı da arttığı için eksi limiti de biraz esnetilebilir. bu mantıklı bir istek.

    aldığım oyları çok fazla dikkate aldığımı söyleyemem lakin bizim gibi kullanıcı sayısı düşük sözlüklerde elzem böyle uygulamalar. diğer türlü kavgası gürültüsü çok oluyor bu olayın.
  23. 23
    bu mantığa göre fransa'daki "türk gibi pis kokmak" deyimi de ırkçı değil, kültürel bir ifade. siz çoğunluk olarak kendi ırkçı zihniyetinizi normalmiş gibi diretemezsiniz.
  24. 24
    (bkz: hiç eksi vermem bak alınıyorum )
    bu ara araplar üzerinden çok goygoy dönüyo alınıyorum üzülüyorum yapmayın etmeyin.

    hayır siz benim kaç kere eksi verdiğimi gördünüz hep artı hep fav yine yaranamadık.

    (bkz: istisnalar kaideyi bozar )
  25. 25
    şu an sözlükteki varlığım sebebiyle birilerinin gördüğü uyarı yazısı.