kayıt

ayrılık sonrası kızlar

  1. 5
    ilk 1 hafta -10 gün önemlidir. Depresif günlerdir. Özlem günleridir. Ağlamak ve üzülmek için biçilmiş kaftan olan anlardır.

    peki ya sonrası? sonra gelsin eğlence. eski sevgili dedikodularının yapıldığı uzun kadın geceleri. seksi erkeklerin atıldığı whatsapp grup konuşmaları.

    erkek küplere biner bunu farkedince tabii ve dönmek ister. ama nafiledir. kadın güçlü olduğunu görmüştür. bir daha aynı kişiyi ve aynı kişinin problemlerini istemez hayatında.
  2. 4
    kesinlikle erkeğe göre, belki daha rahat demesek bile, çabuk atlatan kızlardır.

    arkadaş, tecrübe ile sabit, seviyorum, aşığım, ölüyorum diyen kızlar bi dönem ortadan kayboluyor, bakıyorsun çat 3-5 ay sonra gayet normal. hiçbir şey olmamış gibi.

    erkeğe bakıyorsun 2-3 sene geçmiş unutamadım abi modunda geziyor. zaten o zaman zarfında da kızın evlendiğini falan duyar iyice tribe girer.

    acaip takdir ediyorum kızların bu becerisini. ciddi ciddi çok da kıskanıyorum. resmen kendi kendini heal ediyor hatunlar frp oyunlarındaki gibi.
  3. 3
    bilimsel ve gözlemlerime dayanarak söylemeliyim, kızlar ayrıldıklarında umursamaz ve gamsız görünürler. ama, en az ağır duygusal erkekler kadar( bakın en az diyorum) içsel açıdan derin üzüntüsünü yaşarlar. bazı karşı cinsleri gibi aman onsuz yaşayamam moduna girip ertesi günü koluna birilerini takmaz, en azından.
    olayın kendindeki yıkımının geçmesini bekler. hem kendine, hem de hayatına alacağı yeni insana haksızlık etmemek için.
  4. 2
    bilimsel ve hunharca gözlemler yaparak kızların ayrılık sonrası daha rahat oldukları kesin sonuçtur.

    an fazla 2 ay sürede o duyguların uçup gittiği görülür.
  5. 1
    daha ziyade başlarda ağlayan üzülen taraftır sonrasında ise unutmak sadece laf olarak ağızlarında kalır. daha onu unutamadım denir ancak unutamadığı kişiye kesinlikle dönme fırsatı vermez.