kayıt

barış akarsu

  1. 1
    28 yaşında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden rock müzik şarkıcısı. 'ıslak ıslak' şarkısı unutulmazlardan biridir. Ayrıca 'yalancı yarim' adlı dizide başrol oyuncusuydu.
  2. 2
    hastahanedeki resmini görünce her seferinde ağladığım sanatçı.
    img1.blogcu.com/...
    penceremiin perdesini aralandıran rüzgaar
    denizleri usuul usuul dalgalandıran rüzgar
    gir içeri usul usul beni bu dertten kurtaar
    git içeri usuul usuuul beni bu dertten kurtar :(
  3. 3
    29 haziran 1979 doğumluydu. 4 temmuz'da aramızdan ayrılana kadar. bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti.
  4. 4
    bugün doğum günü olan büyük beşiktaşlı.

    selam olsun sana...

    www.youtube.com/...
  5. 5
    ilk olarak akademi türkiye isimli yarışmada kendini göstermişti.
  6. 6
    şöhret budalası olmadan, kendini bozmadan yükselen, cem karaca'dan çok etkilendiğini ve onun gibi olmak için uğraştığını söyleyebilecek kadar samimi ve açık sözlü. millet yayıp yatarken lösemili çocuklar yararına çalışmalar yapabilecek kadar iyi yürekli, uzak akrabasının köy düğününe gidebilecek kadar alçak gönüllü , magazin programına malzeme olmayan, bar önlerinde ayılıp bayılmayan efendi insan. ölüm ona hiç yakışmayacak.
  7. 7
    geçen ay güzel memleketi amasra 'ya gittiğimde heykelinin önünde güneşin batışını izlediğim huzur içinde yatmasını dilerken ; hala içimi burkan vedası daldım uzaklara (genç adamın heykeli olur mu yaşaması varken dedim ) erken ölümü , tek genç kalan ölümün kendisi , ama kader işte , değilse de kader ne bileyim sesinde , ayaklarımız yerden kesen dalgaların uğultusu var hala var , güzel adamdın işte onca b..ku n çıktığı bir yerden senin gibisi de çıktı dünya'ya inat, inada inat

    sarayda soytarı krallarla yürüyüp gidiyor dünya , bir değişiklik yok buralarda .
  8. 8
    şöhretinin zirvesinde iken genç yaşta hayata veda eden şarkıcı oyuncu.

    saygı ile anıyoruz.

    www.youtube.com/...
  9. 9
    öss'ye hazırlandığım zamanlarda dershaneden kaçıp beyoğlun'da takıldığım bir gün şimdi ki demirören avm'nin oralarda bir yerde görüp yanından geçtiğim koluna vurup selam verip vermemekte kararsız kaldığım hafızama o görüntüsü ile kazınan uzun boylu, uzun saçlı, taktığı güneş gözlüğü ile son derece karizmatik görünen güzel sesli sanatçı. *
  10. 10
    Öldükten sonra kıymete binen şarkıcılardan biriydi Barış Akarsu. Her ne kadar Yalancı Yarim'de oynasa da ünü ölümden sonra artmıştı, herkes bir anda Barış Akarsucu kesilmişti, hatta çoğu insan ölümünden sonra Islak Islak parçasını dinlemeye başlamıştı.

    Mekanı cennet olsun.

    www.youtube.com/...
  11. 11
    Akademi türkiye zamanlarından beri severek takip ettiğim sanatçıdır. Ölmeseydi keşke.
  12. 12
    ölünce ünlenmiş şarkıcı, oyuncu.
  13. 13
    Akademi Türkiye yarışma programı ile ünlenen, Yalancı Yarim dizisi ile namına nam katan ve ardından bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman 1979 bartın doğumlu rock müziği şarkıcısı. Birkaç ender kaliteli kişilikten biriydi, ölümü hak etmediğini düşünüyorum. Vefatının ardından Amasra'ya heykeli dikilmiştir, mekanı cennet olsun.
  14. 14
    28 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden güzel yürekli adam.
    yaşasa bugün 36 yaşına girecekmiş... allah rahmet eylesin.
    www.youtube.com/...
  15. 15
    akademi türkiye programının hayatımıza kattığı renklerden biriydi.
    yalancı yarim dizisiyle daha da bir sevdiğimiz, mütevazı bir hayat süren, en büyük hayali sevdiği kadınla evlenip mutlu bir aile kurmak olan o sanat camiasının ışıkları arasında en güzel halk yansımalarından biriydi.
    doğum gününü kutlamak için dizi setine gelen sevgilisini havaalanından alıp kutlamaya giderken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmiş. ben hayatımda hiçbir ünlü sima için bu kadar dua ettiğimi hatırlamam. o kaza gününden vefat haberini alana kadar aklıma geldiği her an dua ettim. vefat haberini aldığım zaman bana çoğu zaman saçma ve manasız gelen bir acıyı baya baya hissettim. "hiç tanımadığın bir insana bu denli üzülemezsin." düşüncesiyle hareket ederdim hep de hiç tanımadığım bir insandı kendisi. gerçi tanıyanlar o kadar güzel tanıttılar ki bize sırf gözlerindeki o parıltı sayesinde sevdiğim nadir adamlardandır kendisi. vefat haberinden sonra 1-2 hafta televizyonda sürekli barış'ın haberleri... barış'ın son röportajı, barış'ın son görüntüsü, barış'ın kaza yaptığı yer... hiç tanımadığım bir insanın her görüntüsünde yüreğimin sıkıştığını hissettim ve televizyon ekranlarımızın aslında kanla beslendiğinin daha bir farkına vardım. ben hiç tanımadığım halde iz bırakacak derecede üzüldüysem annesi ne hale geldi kim bilir... geçen gün telefonumda bir şarkısına rastlayınca böyle dizilerde olur ya hani görüntü bulanıklaşır, bir müzikle insanın gözünün önünden sahneler geçer ya hah öyle oldum bir an. her ölüm kötü de gençlerin ölümü biraz daha sarsıyor insanı. kazım'ın ölümü bizim için biraz hazırlıklı bir ölümdü. hastaydı, eninde sonunda o kötü haberi duyacağımızı biliyorduk ama barış'ın ölümü öyle olmadı işte. daha birkaç gün önce televizyonda izlediğin adamın bir anda yok olması... üzerinden 8 yıl gibi uzun bir sürede geçse insan hala aynı sıcaklığı hissedebiliyormuş gerçekten.
    allah mekanını cennet eylesin.
  16. 16
    barış akarsu'da ölünce kıymete binen güzel insanlardan. tam 8 sene olmuş. allah rahmet eylesin.
  17. 17
    itiraf edin ölmemiş olsaydı serdar ortaç gibi atilla taş gibi bişi olurdu ama karierinin biraz parladığı dönemde gitti.
  18. 18
    Benim için başka bir yeri olan sanatçımızdı. Ne yazık ki değerini ölünce tüm ülke anladı. Allah rahmet eylesin
  19. 19
    Hayatını şu an istanbulda görev yapan, o zamanlar Amasra da görev alan matematik hocam Tahsin hocamdan öğrendiğim. Küçük yaştan beri dinlediğim ve hayatımın her anında arka planda çalan şarkıcı. Bu arada senin de dediğin gibi unutmadık unutamadık be abi.
  20. 20
    Ne guzel sesi ve bi o kadar guzel kalbi vardi, isiklar icinde uyusun
  21. 21
    yaşamını kaybetmeden 1-2 hafta önce ankara'da bir kafede tanışma fırsatı bulduğum sanatçı. ekranlarda görülenden bir farkı olmadığını gerçekten sevgiye değer bir insan olduğunu o gün anlamıştım. toprağı bol olsun..
  22. 22
    aramızdan ayrılalı 9 sene olan güzel insan.
    mekanı cennet olsun.

    www.youtube.com/...
  23. 23
    ölmese muhtemelen çok da hatırlanmayacak zamane yıldızlarından olarak kalacaktı.. pek de sevmem.. yine de allah rahmet eylesin.
  24. 24
    Hayatımda çok büyük yeri olan sanatçı. sanırım ölümüne en çok üzüldüğüm kişilerden biri.
    doğum günün kutlu olsun
    toprak kokan adam
    deniz kokan adam
    sevda kokan adam...
    www.youtube.com/...
  25. 25
    zamandan kaçıp sığındığım limanlardan biri.
    bugünüme küstüğüm her anda saklanırım maziye. orada bulurum barış akarsu'yu, barış manço'yu, kemal sunal'ı, gökhan semiz'i... yaydığı o samimiyetle o farklı hal ve tavırlarının enerjisiyle benim için bambaşka bir yere ulaşmıştı. hakkında anlatılan onca anıdan sonra yeri daha da bir büyüdü gözümde.
    belki de her ölüm yıl dönümünde içimin böylesine acıması bundandır. vefatının onuncu senesi bugün. üzerinden kaç sene geçerse geçsin unutulmayacak insanların arasındasın benim için.

    allah rahmet eylesin.

    www.youtube.com/...