kayıt

mesaja cevap vermeyen cool tip

  1. 1
    Böyle yaparak cool olduğunu sansa da cool falan değil, saygısızın önde gidenidir.
  2. 2
    Cooldan da ziyade bazen polemiğe girmemek bazen de verecek cevap bulamamaktan kaynaklı tiptir. Tek sebep bu değildir yani.
  3. 3
    mesajı çekenden kurtulmak isteyen tipte olabilir.
  4. 4
    mesajı görmeyen tip de olabilir..

    sonra pişman olanı var bunların.
  5. 5
    samimiyetsizdir. " (seninle) konuşmak istemiyorum" demeyi beceremeyen tiplerdir.
  6. 6
    insanı sinir eder. güzel kardeşim işin varsa insan gibi söylersin kafana siyah dayayıp konuşturmıcaz seni. ama yok illa o götlük yapılack o mesaja cevap verilmeyecek. seni adam yerine koyup konuşanda suç. kendi kendime sinirlendim yine.
  7. 7
    seen ifadesini can düşmanı bellemiş tiptir.en nihayetinde tiptir çok şey yapmamak gerek değerini bilenlere mesaj atarak muhtemel sorun ortadan kaldırılabilir.
  8. 8
    Küsmüş insan olabilir. Habersizce.
  9. 9
    belki mesaj yazmayı bilmiyordur. belki sevmediğini herkes biliyordur. var böyle kötü niyetli olmayan insanlar benim gibi.

    konu telefonsa 3 yıldır taşıyorum toplasan iki mesaj atmışımdır, diğer mecraları kullanmıyorum.
    burada ise eski sözlüğe göre insan olup, tanımadığım insanlara iyilik amaçlı çok nadir mesaj attığım olmuştur, soğuk tipim öyle bilinirim, ha benden size ne o doğru:)

    uyuzluktandır o, ben azından gerekeni geri arıyorum, mesaj atmayı sevmesem de kabalık etmek olmaz.* :)
  10. 10
    Kendi seçimidir. Bunun bu kavram ile bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum. Hiç kimse hiç kimse ile mesajlaşmak zorunda değildir. Herkesi aynı kalıba sokmak da bir nevi cehaletlik oluyor. Havalı, popüler olabilmek doğuştan gelen bir özelliktir. Şu olgunun sonradan kazanılacağını düşünenler, en büyük batağın içine batmışlar demektir.

    Olgun, ciddi ve gereksiz eylem yapmak istemeyen tiptir. Her şeye bir kulp biçmek, bir neden bulmak ya da onu öyle lanse etmek çok itici bir davranıştır fikrimce. Ön-yargı, duvar ve tabular ile dolup taşan bir toplum içinde yaşıyoruz. Engel ve bariyerlerin aşılmaması takdirinde, hep böyle geri ve suç arayan bireyler olarak kalacağız.
  11. 11
    (bkz: şu an triplerdeyim ama lütfen daha sonra tekrar mesaj atmayı deneyiniz)


  12. 12
    Tanışmıyorsanız ve tanışalım mı diye yazdıysanız uyuz olmuş tiptir sadece.
  13. 13
    Coolest bir yerde dondurulup mumyalanası tip.
  14. 14
    istediği zaman geri dönüş yaparak "ben istediğim sürece konuşuruz tatlım ;)" imajı çizen tiplerdir.
  15. 15
    amına koyimdir onun.
  16. 16
    egonun bilançosu olarak; anasından babasının düşmanlarına kadar küfrü kazanıp, yarışmamızdan ayrılan piç.
  17. 17
    verecek bir cevabı yoktur.
    amma anlam yüklemişsiniz.
    muhabbet bitmiştir. uzatası yoktur. mesajlaşmayı sevmiyordur.
  18. 18
    Böyle birkaç gün biriyle konuşmuştum. Gayet güzel ben cevap veriyorum o cevap veriyor falan. Sonra pat diye cevap vermedi bu. Meğer cevap vermeme coolluğu yapıyormuş. Ben de saftiriğim ya işte. Ne bilcem. pot kırdım, kötü bir şey dedim sanıp tekrar mesaj atmıştım ahahaha. Sonra seninle ilgisi yok demişti. Ulan çocuğa o coolluğu bile çok gördüm ben ya. Kendimi rezil etmem de cabası.

    Bi sal di mi. İnsanlar istediği gibi konuşmayı bitirsin. Neyse en son yine cevap verilmemiştim sanırım. Ulan ne tecrübesizlik be. Ne geri zekalılık ama.

    Bunu hatırlayıp biraz daha utanayım köşemde en iyisi.
  19. 19
    Güzel numara ama burası yemez. İlla ki bana işleri düşer, size de işleri düşer. Sakin kalın ve gösterin ona cool'a coolluk yapmayı. ama ebesinin amını tersten görsün acımayın piçe.
  20. 20
    bir de şey var, mesajı gördüğü halde birkaç saat sonra cevap veren insanlar.
    neyle meşgulsün acaba, ne yapıyor olabilirsin yani?
    iki saniye sürecek lan iki saniye, yazsanaa
    • O kadar haklısın ki..
  21. 21
    Sözlükte mesajlaştığım kimse olmadığı için, olamadığım tiptir.
  22. 22
    ben değilim, zira ben mesaja cevap vermeyen hot tipim ehehe...
  23. 23
    düz adamlar içini döktüyse bu tipin gözünden olayı özetlemeye çalışacağım.

    insanın duygusal bi' canlı oluşundan Mütevellit gün içinde duygusal yükseliş ve çıkışlarında karşı tarafta yarattıyı etkiyi minimal düzeyde tutmak ister. misal iki tarafın da sinirli olduğu bi' diyalogda konuşmanın yerini tartışmaya bıraktığını hissettiği vakit susar; tabii bu sessizlik dışarıdan "al işte yine siklenmiyoruz" olarak görülse de bu cool abimiz siz içinizi yerken bir köşede bulunduğu noktayı anlamaya çalışmaktadır. çoğu zaman tartışmanın şiddetine göre takribi bir saat içinde kendisini sonuçtan uzaklaştıracak o sinir harbinden sıyrılıp fırtınanın gözünde usulca her şeyi gözlemler. siz onun suskunluğunda adeta bir öfke Küpüne dönmüşken karşınızda fantastik filmlerde gördüğümüz hayat havuzundan tüm dünyevi hırs ve arzularını arınarak çıkmış birini bulursunuz. *

    tabi bu iletişim frekansını kuramayan bireyler için anlatmaya çalıştığım süreç normal bi' tartışmadan çok daha yıkıcı olabileceğinin farkında olmasına rağmen cool abimiz karşısındakini kırmamak adına olayın tartışma raddesine gelmesine seyirci kalamaz, çünkü korkar o sinir harbi sonrası gözünden sakındığı kişiyi kirabilme ihtimalinden.

    Velhasıl mümkünse dokunmayın bu tipe, bırakın dışarıdan bıraktığı o aptal intibaya tezat yaparmışcasına içindeki fırtınayı bir kar Küresindeki bebeğin yalnızlığı ile yaşasın, size dönecektir.
    • idk everything is possible for one who believes

      ama yine de o cool dediğiniz tip kastettiğiniz durumda piç oluyor askfaksfa.
  24. 24
    benim bu tip. ama kalbim temiz. işim var, yazamıyorum. anlıyorum ama konuşamıyorum.

    sürekli bir "görüldü atma" türküsü. yakamı bağrımı yırtasım geliyor. müsait olunca yazıyorum zaten. sakin ol. kaçmıyorum. ölmüyorum da. ölürsem de mesaj yazmadım diye mi üzüleceksin? o telefona bazen bakmam gerekiyor ve mesajını da okuyorum evet. 4 sohbetten 19 mesaj yazısı benim de belimi büküyor.

    8-10 sene evvel ayrılık maili atan eski sevgilime 5 gün sonra "olur ayrılalım" yazmışlığım var. çok takılmayın böyle şeylere.
  25. 25
    Eskiden fakir denirdi buna. Çünkü o dönem mesaj atabilmek iyi bir gelir belirtisi idi. Misal bana mesaj atılınca ben caldiriyordum.