kayıt

felipe melo'nun askerleriyiz

  1. 1
    türkiye futbol federasyonu tarafından aziz yıldırım hakkında küfürlü twit atan felipe melo'ya verilen iki maçlık cezaya karşı tepki gösteren bir kısım galatasaray taraftarının attığı slogandır.

    öncelikle internetten küfürlü twit paylaşmanın cezasının federasyonun değil türkiye hukuk sisteminin vermesi gerektiğini düşünüyorum. saha dşına çıkıldığında federasyon karışmamalı, artık o futbolcunun kendi özeledir. yaptığı yanlıştır ama bu yanlışın cezasını verebilecek tek merci mahkemelerdir.

    artık twitterdan insanların düşüncelerine de müdahale etmek federasyonun görevleri arasında ise sabah akşam küfürlü paylaşımda bulunan insanları da fişlesinler de stadyumlara sokmasınlar. bu nasıl bir saçmalıktır, bir futbolcu saha dışında birisine araçla çarpsa - for example emre belözoğlu- bunun cezasını federasyon mu verecek yani ?

    şimdi söz konusu slogana gelelim.

    mallıkta, kulüp faşizminde, aymazlıkta sınır tanımamaktan başka hiçbir şey değil bu davranış. futbolcuya verilen cezanın tamamen yanlış olduğu düşüncesine rağmen hangi akla mantığa uyarak böylesine bir söyleme girişmişler merak içindeyim. sen taraftar olarak bu adamın küfürlü davranışlarıyla seni temsil ettiğine inanıyor olmalısın ki onun bu davranışının karşısında olmak yerine, böyle davranışlarını devam etmesi hatta arttırması için teşvik ediyorsun.

    sonra futbol ortamı neden düzelmedi, neden böyle devam ediyor. çünkü biz kötüye kötü diyemiyoruz aynı formayı giydiğimiz için, oysa kötüye kötü denilmeli sadece kötü olduğu için... amasız....
  2. 2
    takım yobazı ve düşünemeyen kişilerin sloganıdır.

    ulan melo dediğin adam maçta dilini çıkarıp milletin ayağını kıracak kadar sert dalıp sonra hiçbir şey yokmuş gibi mağdur ayaklarına yatan adam. sadece galatasaraylı diye yaptığı her şey taraftar tarafından destekleniyor. ulan fenerli birini öldürse adamı kahraman yapacaksınız be, el insaf...

    aklıma hep bir zamanlar beşiktaş'ta quaresma'nın yaptığı geliyor. bursaspor maçında oyuna girip kırmızı kart görüp çıkmıştı. maç da boka sarmıştı tabi. ama çoğu kişi quaresma'ya kızmamış aksine onu alkışlamıştı. çünkü adam işi biliyor. çıkarken beşiktaş armasını öpmüştü. tabi adamın tüm hatası perdeli gözlerden silindi...


    bu şekilde türk futbolunu bir adım ileri taşıyamayız. hatalı adama hatalısın demeliyiz. yoksa köpekler başa gelir, kimsenin ruhu duymaz.
  3. 3
    Her şeyden öte bu slogan cakmadir. Askerleriyiz kalibi zaten başka bir dakika ait. O yüzden basarisiz.