kayıt

çok konuşan insan tipi

  1. 1
    *

    (bkz: geveze)
  2. 2
    çoğu boş konuşsa da içlerinde farklı bir olayı olanları da vardır. bir benzetme, cümleler, sözcükler, dille anlamlandırılan büyü gibi. işte bazıları bezdirircesine konuşurken, bu büyüyü bilenler ise konuştukça konuşsun istetir. ha neticede yapılan göz boyamadır, yanılsamadır.
  3. 3
    Çok fazla konuşurum ve genelde boş konuşmamaya dikkat ederim. Bazı konular üzerinde fikir teatisi yapmak hoşuma gider. Önemli olan karşı tarafı sıkmamak...
  4. 4
    Sıkıcıdır. En azından bu insanlar benim için böyleler. Birlikte vakit geçirdiğiniz zaman illa konuşması, sohbet çevirmesi gerektiğine inanır. Ağzı laf yapmak deyimine gerektiğinden fazla önem verir.
    Evet, konuşmak insanın niteliğini gösterir. ancak sözlerinizin güzel, duru, eğlenceli, farklı, kaliteli olmasının önemi kadar yerindeliği ile bu nitelik vurgulanır.
    Zaten benim başım kaldırmıyor gürültüyü, az konuşun kornaya da basmayın!
  5. 5
    hele ki sürekli aynı şeyleri tekrar edip duruyorsa intihar sebebidir.
    hastalıkları da hiç bitmez. şikayetleri bitmez. mutlaka ama mutlaka konuşacak bir şeyi hep vardır.
  6. 6
    insanı yoran çeşitleri hiç çekilmez. 2 dakikalık basit mevzuyu anlatmaya öyle bir başlarlar ki, işi gücü bırakır, acaba ne oldu ciddi bir şey mi var diye dinlemeye başlarsın. seni de endişelendirir, felaket tellalı gibi tedirgin eder. anlatır, dallandırıp budaklandırdıkça bitmez o konuşma sonuca ermez bir türlü, eee? demekten gına gelir, sağdan soldan gelmeye başlarlar, adam daha mevzuyu çeyreklememiştir bile. yorar. sürmenaja sokar.
  7. 7
    boştur.
  8. 8
    görüldüğü yerde arkanıza bakmadan kaçılması gereken insan modelidir. böyle insanlarla aynı işte çalışmak, aynı sınıfta okumak cidden büyük eziyettir.
    en çok bayanlarda görülen bir durum olsa da, erkeklerin arasından da bayanları aratmayacak kadar çok konuşanların olduğu tecrübe ile sabittir.
  9. 9
    zekiyse tadından yenmez. sürekli konuşsun istersiniz.
  10. 10
    (bkz: aslan burcu erkeği)
  11. 11
    hayattan soğutan insandır. dinlemesen de konuşuyor, başka şeylerle uğraşıyorsun anlatıyor. Ablacım susman için ne yapmalıyım?????
  12. 12
    Pek sevmediğim insan tipi. Bir sus da kafa dinleyelim amk.
  13. 13
    Severim böyle insanları ne güzel işte konuşuyor. Eğer çok dinlemek istemiyorsanız azıcık taşşağınız olsun da karşıya şunu söyleyin. Buradan sallamakla olmuyor.
  14. 14
    yalan söyleyemicem ritmimi bulduysam bu benim.
    karşımdaki insana kanım ısınmışsa sabaha kadar konuşurum. öyle fazla hoş sohbet sayılmam ama "la bi sus ne kafa açtın" diyene daha rastlamadım. eh belki de kırmak istememişlerdir kim bilir.
    neyse uzun lafın kısası içinde bulunduğum insan grubudur. ortamda fazla konuşan yoksa birilerinin randımanı sağlaması gerekiyor. yapacak bir şey yok.
  15. 15
    Eğer boş konuşmuyorsa şahsen beni rahatsız etmez. Ben de ortamına göre bu insan olabilirim. Aksine ağzından kerpetenle laf alınan, gerekmedikçe konuşmayan insan tipine oldum olası kıl olurum. Çünkü bu tipler konuşmadan önce 5 kere düşünen küçük stratejistlerdir. Çoğunluğu dıştan iyilik meleği gibi görünen suskun sinsilerdense, çok konuşan, aklına gelen diline dökülen patavatsız insanı yeğlerim.
    • işte doğruları konuşan bir zat!
  16. 16
    çok net bir şekilde gizemabla'dır. aynı hakareti en az 5 kez ediyor.
    • benle uğraşıyor beni bundan kurtarın.
    • benle uğraşan bu sapık yazarı sözlükten silin.
    • defol
    • benle uğraşan sapık sen defol .
    • benle uğraşan şerefsiz sapık sen defol.
  17. 17
    buna tahammülüm var ama çok konuşup hiç bir şey anlatmayan alt türü var bunu, onu kürekle dövebilirsiniz.
  18. 18
    kafaya ekmek banıp son lokmasını da sıyırarak yedirtecek insan tipi. tam bir susma ortamı, bir şey okuyorsun pat laf açar. ya neden böyle yapıyorsun sessizlik de güzel azıcık bunu da dene ya...
  19. 19
    Çevremde hiç olmadığı için mi bilmiyorum ama keşke bi tane bu tip kankim olsaydı, dinlemeyi seviyorum. Konuşmayı sevmiyorum.
    • defol.
    • konuşmayı sev defol.
    • defol.
    • inşallah seni ateşle yakarlar amin.
    • konuşmayı seveceksin seni inşallah ateşle yaksınlar amin.
  20. 20
    Şu an oda da bir tane var. "Oğlum sus diyorum , başım ağrıyor. Bağıra bağıra şarkı söylüyor."ağzına çorap tıkacağım az kaldı. Karantina beni kardeş katili yapmadan bit artık. Ciddiye alıp eksileyen olmuş haha o kadar da delirmedik be olayın ciddiyetini ve rahatsız ediciliğini anlatmak için yazdım varol.
  21. 21
    Dayanamadığım insan türü. Konudan konuya ışık hızında geçiyorlar yetişeyim derken yoruluyorum. Lan bari bırak ben de konuşayım, yoook zerre izin vermiyor.
  22. 22
    Strese girmiş, yalan söyleyen, çarpıtmaya çalışan ya da cahil olması muhtemel insandır. Ama kafa açar, açmasın.
  23. 23
    Az ve öz konuşanı delirtecek insan tipidir. Ben de hiç sevmiyorum bu orospu çocuklarını. Çok değil güzel kardeşim az kelimeyle çok şey anlatacaksın.
  24. 24
    genelde sıkılgan döneminde, yavaştan açılan arkadaştır.
  25. 25
    kafa karışıklığı oluşturarak üste çıkma çabası güden yahut sonunu yakalayıp başını unutturmayı sağlayarak haklıdır heralde dedirtmeye çalışan insan modeli.

    akıllı gözlük falan çıkartacağınıza akıllı kulaklık çıkartın ki ses kısabilelim, araya dokuzuncu senfoni falan girsin mesela, kafalar harika.