kayıt

40 bin öğretmen ataması

  1. 6
    400 bin mezun veren iibf'li için yeterli şükür ettirecek olan 40.000 değerine sahip atamadır.

    iibf'liye yaklaşık 5.000 atama olduğunu hatırlatırım.
  2. 5
    geriye kalan öğretmenlerin sıkıntılarını da bilecek öğretmenlerdir.
    atanmış olan kişiler,emin olun atanamayan kişiler kadar üzülüyor bu açıkta kalma işine. kendi adıma söylemeliyim benimle birlikte aynı görevi yapıp dışlanma durumu yaşayan meslektaşlarım adına üzülüyorum. ha bir yandan da kızıyorum ücretli öğretmenlik yaparak kendi haklarını gaspettikleri için. onlar bu arz'ı talep etmeseler mecbur kalınıp atanmak zorunda olacaklar keşke bunun farkında olsalar.
  3. 4
    geriye kalan yaklaşık 200bin mezun öğretmeni gözü yaşlı bırakacak atamalardır.

    benim üzüldüğüm bu atanacak 40bin öğretmen; atandıktan sonra geride kalan arkadaşlarına sırtlarını dönecek ve onları davalarında yalnız bırakacak ya ona yanıyorum. ona üzülüyorum.

    birlikten kuvvet doğar gibi nefis bir atasözümüz var ama biz illa her koyun kendi bacağından asılırı kendimize misyon ediniyoruz.
  4. 3
    olsun artık yeter denen durum. o kadar çok açık norm var ki ücretlilerle dolduruyorlar ve insanlar resmen kendi yerlerini gasp ediyor. bu atama işlemleri başlı başına yanlış şekilde düzenleniyor, aslında belli bir değerlendirme yapılarak öğretmenler atanmalı. kpss ile değil.
  5. 2
    gene bu rakamı bulamayacak olan atamadır. sorsanız her yıl 40 bin alıyorlar. ama sonuç sıfır.
  6. 1
    Torba Yasa Tasarısı'nda MEB Öğretmen Ataması yapılacağı duyuruldu.40 bin öğretmenin ataması yapılacak. en fazla atama yapılacak branş 6.098 ile sınıf öğretmenliği.