kayıt

apartman aidatı

  1. 1
    apartmanın giderleri için aylık olarak yöneticiye ödenen para. artık onu ödememenin çok büyük yaptırımları var.

    www.hurriyet.com.tr/...
  2. 2
    mahalle arasındaki apartmanlarda toplamasının bir hayli güç olduğu paralardır.

    topu topu 15-20 lira verilecek. buna merdiven temizleyen kadınların ücreti ve apartman otomatiği dahil. üç aydan üç aya da temizlik ürünleri ekleniyor.

    ama milletimiz apartmanda yaşamaya alışamadığı için bu paraları vermeyi büyük külfet olarak görüyor. işte benim kocam maaşını ayın 18'inde alıyor, bozukluk yok, emekli maaşım yatsın öyle veririm falan filan.. o zaman olmuyor işte. ne merdivenleri temizleyen emekçinin hakkı vaktinde ödenebiliyor, ne de elektrik faturası zamanında ödenebiliyor.

    hani apartman içi tadilatlarını geçtim zaten..
  3. 3
    öğrencilerde ne yaparsan yap dışarı çıkmayan, ilaçlarla ölmeyen ve kadere razı ettirip götü başı ısıran sinek etkisi yaratan maddi sorumluluk.
  4. 4
    Bence kiracılardan çok ev sahiplerine koyuyor bu. Kiracı der ki ha 3 vermişim ha 5... Ama ev sahibi onca para biriktirip ev almış ki kira vermeden rahat rahat otursun. Ama bu aidatın abartılı olduğu bir apartmandan evi aldıysa vay haline. Kira ödüyormuş gibi hissedecek yine.
    • Adamın en büyük hayali güzel bir ev sahibi olmaktır. Hayatı boyunca dişinden tırmağından artırıp bir ev alacak para biriktirir belki. :D

      Veya mesela bazı sitelerde farklı farklı ebatlarda evler oluyor. Adam öyle bir sitedeki en küçük dairelerden birini satın alır.