kayıt

2. nesil yazarların ayaklanması

  1. 1
    çoğunluğu sağlayan 2. nesil yazarların yönetimi devralarak darbe girişiminde bulunmasıdır.

    en eski 2. nesil olarak ki 1.nesilden gelen biriyim bu konuda öncü olabilirim teklif gelirse.

    tabi karın büyük kısmı benim. :D
  2. 2
    (bkz: en eski 2. nesil)
  3. 3
    Asilerin silik yemesiyle modlar tarafından bastırılacak ayaklanmadır.
  4. 4
    yunowimnogood'u yanımıza çekmemiz lazım.adam kertenkele gibi hangi taşı kaldırsam o.
  5. 5
    inciswf.com/...
  6. 6
    sözlüğümüzün bekasına birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyen paralel yazarların işidir.

    sayın başkanımız ayk kesinlikle bu tür çapulculara pabuç bırakmayacaktır.
  7. 7
    Dört gözle beklediğim ihtilal.

    2. nesilin en eskisi smertin ile en yenisi bendeniz güçlerimizi birleştirir yani aramızdakileri de dahil edebilrsek bu işe başarırız.

    Sonra belki birileri birilerini arar ve der ki "bizim çocuklar işi başardı."

    Galibiyette de mağlubiyette de varım aga.

    Varım diyor.

    Galiptir bu yolda mağlup der bitiririm.
  8. 8
    vay anam vay ne olaylar dönmüş serhat ya dedirtmiştir.
  9. 9
    darbenin bildirisini radyodan okumayı planlayarak dahil olduğum ayaklanma.
  10. 10
    zamanında sözlüğümüzün bekası için yaptık biz bunu. hatta duyurular kısmına kadar ele geçirmişken ayk'nın eniştesine yakalandık. sürgün yedik ama pes etmiş değiliz.

    i.hizliresim.com/...
  11. 11
    Böyle bir durum halinde 2.nesil yazarların pervasız girişimlerine mani olmak adına onur ve şerefimle profilimi ateşe verebilir hatta saygıdeğer ayk haşmetmeapları isterse, 4.5g ile bağlantı kastediliyor, sol kanata tek başıma dökülebilirim. Her şey bu sözlükte bir fışkiye olabilmek için.
  12. 12
    sağ frame'in kapanma zamanı olan ve yüksek şura tarafından bastırılan büyük ayaklanma. sözlüğün yetim nesli olan 2. nesilden bir sürü yazar patates oldu. bazılarına hala ulaşamıyoruz bile.

    hemen ardından gelen vetö operasyonu son bir çırpınış oldu fakat etkisi uzun sürmedi. nitekim sayısı da giderek azaldı 2. nesillerin.

    68 kuşağı gibiyiz yemin ediyorum.
    • +içerde misin evlat ?
      -içerdemaaa..
  13. 13
    sizin ben amınıza koyayım dediğim ayaklanmadır.
  14. 14
    kimsenin haber vermediği ayaklanma.

    bende ayaklanıcam ya banane...
  15. 15
    2. Nesil olarak haberimin olmadığı ama bir kumpaslar işin içine çekildiğim ayaklanmadır.
  16. 16
    yüce kutup sözlük üyeleri,

    kalbi bu sözlük için atan sağduyu sahibi sözlüktaşlarım kabul edeceklerdir ki; sözlüğümüzün halen içinde bulunduğu hayati önemi haiz ikinci nesil sorunları, sözlüğümüzün bekasını tehdit eder boyutlara ulaşmış ve bu hal sözlüğümüzü, cumhuriyet tarihinin en ağır buhranına sürüklemiştir.

    atatürk ilkelerini esas alarak kurulan sözlüğümüzün bu duruma düşürülebileceğini, bundan 5 sene evvel tasavvur dahi etmek mümkün değildi.

    bugüne kadar sözlüğümüze gelen çeşitli yazarlar, her yıl artan bir hız ile yaygınlaşan ve dünya tarihinde sayısız örnekleri görülen özel harbin sızma ve çökertme harekatına karşı iç güvenliği sağlayacak kararları ve tedbirleri birinci öncelikle alacaklarını vadetmelerine rağmen; sonuç alacak teşebbüsleri, sözlüksel çıkar çatışmaları ve basit parti hesapları, kaprisler, hayaller, gerçek dışı talepler ve kutup sözlük niteliklerine ters düşen gizli ve açık emeller arasında kaybolup gitmiştir.

    sevgili sözlüktaşlar,

    işte bütün bunlar ve buna benzer sayılabilecek ve hepiniz tarafından yakinen bilinen daha birçok sebeplerden dolayı kutup sözlük üyeleri kutup sözlüğün bütünlüğünü, sözlüktaşların hak, hukuk ve hürriyetini korumak, can ve mal güvenliğini sağlayarak korkudan kurtarmak, refah ve mutluluğunu sağlamak, kanun ve nizam hakimiyetini, diğer bir deyimle sözlük otoritesini tarafsız olarak yeniden tesis ve idame etmek gayesiyle bütün ikinci nesil yazarları ayaklanmaya davet etmektedir.

    büyük atatürk’ün deyimiyle "sözlük kültürümüzü, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak sözlüğümüzü sözlük aleminin en mamur ve en uygar araç ve kaynaklarına sahip kılmak" hedefine yönelik hızlı bir kalkınma döneminin en kısa zamanda gerçekleştirilmesi zaruretine inanıyoruz. bu inancımızın gerçekleşmesi için yüce sözlüğümüzün, bağrından çıkardığı ve yurdumuzdaki kutuplaşmada hiçbir tarafı tutmayan, sadece atatürk ilkeleri doğrultusunda yürüyen kutup sözlük yönetimine güveneceğinden kuşkumuz yoktur. içinde bulunduğumuz buhrandan çıkmamız için sözlükçe arzu edildiğine inandığımız, disiplinli ve her türlü tasarrufa ağırlık veren bir yaşam ve dayanışma ortamına girilmesini ve sözlükçe gücümüzün tümünü ortaya koyacak bir çalışma hızını bekliyor ve yüce sözlük üyelerine güveniyoruz.

    kıymetli sözlüktaşlarım;

    sözlüktaşların birbirlerinin hak ve hukukuna saygılı olmalarını, sevgi içinde kırgınlıklarını unutmalarını, hepimizin bu mübarek topraklar üzerinde aynı haklara sahip bir kutup sözlük yazarı olduğumuzun idraki içerisinde olarak sözlük yönetimine yardımcı olmalarını sözlükperverlik ve asil karakterlerinden bekler, mutlu ve aydınlık yarınlar diler...

    ayaklanma komisyonu sözcüsü neset.
    • Kardeşim bunu kaç dk da yazdın? :)
    • ayaklanma yapıyoruz dediler, baştan savacak değiliz ya...
    • Evet çok haklısın.
  17. 17
    5. nesiller tarafından bastırılacak ayaklanmadır.
  18. 18
    2. nesillerin de egzozuna tişört tıkanmış mı merak ettiğim ayaklanmadır.
  19. 19
    Başarızlığa mahkumdur.

    Hem Hani seneye biz yapacaktık..

    Şaka maka nerde lan bu 3.nesiller ? haaa.. hee..