kayıt

Köpekler

  1. 1
    duman'ın darmaduman albümünden bir osmanlı tokadı!
    ayar üstüne ayar verip açık açık göte göt diyebilmiş şarkıdır. bize duman'ı niye sevdiğimizi bir daha hatırlatır.

    oteli kökünden yakmalılar ki
    senin için ölsün yarınlar
    kitabın içinde kalmalılar ki
    faili meçhuldür desinler

    www.youtube.com/...
  2. 2
    memleketin her hangi bir sokağında kulaklığı takıp dinleyin bu şarkıyı(son ses) sonra akıp giden insanlara bakın. aralarından yürüyün, hallerine, kopmuşluklarına,umursamazlıklarına, dünyayı yaratmışlıklarına, adilik seviyelerine bir bakın.

    bunları niye yaşadığımızı daha iyi anlarsınız.

    son olarak sevgili köpeğim için 'köpekler' kısmını yalaklar olarak değiştiriyorum. benim köpeğimin kendine saygısı biraz fazla olduğundan, çoğu insan canavarıyla kıyas edilemez. *

    güzel şarkıdır.
  3. 3
    Cana yakın hayvanlardır ehehe...
  4. 4
    Minnoş mu minnoş ponçik mi ponçiklerdir^^
    youtu.be/...

    -ciddi
  5. 5
    köpekler, dünya çapında en yaygın evcil hayvan türlerinden biridir. hatta birçok ülkede, ev hayvanları arasında köpekler bir numaralı tercih olarak görülüyor. köpeklerin çene basıncı yada ısırma kuvveti psi ile ölçülür. yani psı, bir köpeğin ısırığı ile ortaya koyduğu gücü açıklamak için kullanılan bilimsel yöntemdir.

    www.kopekler.com/...
  6. 6
    insanların en samimi dostu! köpekleri daha yakında tanımak istermisiniz? köpek blogunda köpekler hakkında geniş bilgiler yer almakta. köpek cinsleri nelerdir, evde beslenilebilecekler köpekler hangileri, köpek bakımı nasıl yapılır gibi soruları köpek blogunda bulabilirsiniz.

    kopeksevenler.com...