kayıt

hatay büyükşehir belediyespor

  1. 1
    türkiye kadınlar basketbol liginde mücadele eden hatay ekibi. homend antakya belediyespor'un yeni ismi.

    tr.wikipedia.org/...
  2. 2
    Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginin tek namağlup takımıdır. (4/4) bugün galatasaray odeabank'ı deplasmanda yenmeyi başarmışlardır.
  3. 3
    ligde finale kalmayı başaran takım. hatay'ın gururu. normal sezonu ilk iki sırada tamamlayan iki takım finale kalmış oldu böylece. her iki takım da çeyrek finali 2-0, yarı finali 3-1 ile geçti. güzel bir seri bizleri bekliyor. bir tarafta takımım, bir tarafta memleketim.
  4. 4
    Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016 sezonunu ikinci tamamlayan takım. memleketimizin gururu.
  5. 5
    kaçakçı geliri ile kurulmamış olmasını umduğum basketbol takımı.
  6. 6
    euroleague women'da son euroleague şampiyonu, son euroleague ikincisi ve son eurocup şampiyonu ile aynı grupta mücadele edecek olan takım. ilk maç perşembe günü antakya'da son finalist ile.
  7. 7
    yeni sezona bomba gibi giren kadın basketbol takımı. ligde adana aski'yi 13, botaş'ı 15, çukurova basketbol'u 15 sayı farkla mağlup edip liderlik koltuğuna otururken eurocup d grubunda piestanske cajky'i 24, acs sepsi-sıc'ı 17 sayı farkla mağup edip grubun lideri konumuna gelmiş. geçen sezona cumhurbaşkanlığı kupasıyla başlamış fakat devamı gelmemişti. bu sezona daha iddialı girdi. yolun sonu şampiyonluk olsun iki kulvarda da.