kayıt

besim tibuk

  1. 1
    Liberal Demokrat parti kurucu genel başkanıdır. 1994-2002 arasında genel başkanlık yapmıştır. seçimlerde alınan başarısız sonuçlardan sonra istifa edip siyasetten çekilmiştir. şuan da Net holding yönetim kurulu başkanıdır. siyasette olduğu süre boyunca siyasetin en renkli kişilerinden biri olmuştur. bir çok tartışma programına katılmıştır.

    www.youtube.com/...
  2. 2
    zamanında, reha muhtarın sunuculuk yaptığı şu programda "sermaye + müteşebbis(girişimci) çok, nüfus az olursa insan değeri yükselir; insan sayısı çok, sermaye ve müteşebbis azalırsa insan değeri düşer ve gelir dağılımı düzensizleşir." diyerek esas formülü özetlemiştir aslında. ayrıca esprili bir adamdır.

    hahaha
  3. 3
    doğu perinçek'le ikili olarak katıldıkları bir programda (çifte şov) perinçek'e ; ya doğu seni seviyorum ben çünkü 25 yıl öncede saçmalıyordun hala aynı şekilde saçmalıyorsun, yani en azından öbürleri gibi dönek değilsin demiştir.

    ayrıca seçim öncesi trt'deki konuşmasından elini masaya tak tak vurarak "satacam, bu trtyi de satacam" demiştir. www.youtube.com/...
  4. 4
    Muhteşem bir üslubu olan politikacı. Keşke hala siyasete devam etseydi de yeni nesil gorseydi bu adamı.
  5. 5
    liberal demokrat parti (ldp) eski genel başkanı.
  6. 6
    eski ldp başkanı.

    www.youtube.com/...
  7. 7
    bir sosyal liberal olarak, bazı konularda gerçekten sağlam yanıldığını düşünmekteyim. bazı konularda gerçekten öngörüsüz ve saf fakat şu an ülkeyi yönetiyor olsaydı ülke bambaşka bir yerde olurdu. hiç olmazsa birbirinin aynısı siyasetçilere maruz kalmazdık ve batı standartlarına gerçekten yaklaşırdık. bir şansı hakediyordu.
  8. 8
    değeri çok geç anlaşılmış olan iş adamı.

    - "ne varsa satacaz. bu trt'yi de satacaz, bunu da bilin!"

    - "ankara izole olsa, tamamen bir nötron bombası atıp kapatsanız veya ankara'dakileri toplu olarak antalya'ya tatile yollasanız 3-5 sene, Türkiye kurtulur onu da bilin."

    - "bu devlet senfoni orkestrası, hemen bir akıllı birine devredeceğiz al kardeşim sabaha kadar çal diye."

    - "müslüman ülkelerde demokrasi olmaz."

    ayrıca malum siteden maç izleyen kişilerin karşılaştığı reklamda yer alan otelin de sahibidir kendileri. paranın amına koymaktadır tabiri caizse.
  9. 9
    akşam akşam yine akıllara gelmiş, liberal dedemiz.

    www.youtube.com/...