kayıt

beşiktaş taraftarı

  1. 54
    i.imgur.com/...
  2. 55
    #828362

    beklediğim saldırı girdisi gelmiş vaziyettedir.

    tüm sezon bu yazarın beşiktaş taraftarını yerici, aşağılayıcı, küçümseyici girdilerini okudum. her fırsatta beşiktaş taraftarı şöyle böyle demekten geri kalmadı.

    ağlamayı kessin artık. bu sezon bitti. sonraki sezonların ağlamasına şimdi başla.

    tdkö gibi benim dengemi bozmayınız gibi yazarları örnek al biraz.

    büyük insanlardır. şereflilerdir. haklının yanında haksızın karşısında dururlar ki haklarıdır. baba hakkı'dan bilinen.

    ağlayacaksan oynama.

  3. 56
    çoğunu tanımam etmem o yüzden genellemeye girmeden aşağıdaki komşumuzun içinde bulunduğu topluluktur diyeceğim.

    beşiktaş maçlarında tüm apartmanı inletmekle görevlidir kendisi ancak biz iki yüksek sesle konuşsak şikayet ederxd, lol. evdeki topluluğun fenerbahçeli olduğu düşünülürse fenerbahçe beşiktaş maçında yaşanan kaostan bahsetmek istemesem de edeceğim. sevgili canım komşumu elinde süpürgenin tahtasıyla fenerbahçe gol yiyince tavana vururken görüntülemişler. hayır, ne diyebilirim bilmiyorum bu beyefendiye. biraz değişik bir yapısı var.
    az önce penaltı olduğunda tam tamına dokuz dakika "allah belanı versin!!!!!" diye bağırdı, uyumak üzereydim deprem oluyor sanıp yataktan kalktım.

    her taraftar aşağı komşumuz gibi midir tam bilmiyorum ancak beşiktaşlı tanıdığım birkaç insan daha böyle ya da bunları yapmaya potansiyeli olan insanlar.

    bu gruba eski sevgilimi de dahil etmek istiyorum ben. biz konuşurken hiçbir sosyal medya hesabı yoktu, açtığında birden fanatik oldu. yüz yüze hiç umursamayan bu koyu beşiktaşlı şahsiyet sosyal medyada adeta bir holigan. insan bazen hayret ediyor. gerçekte böyle olmayıp sosyal medyada coşan tayfanın taraftar grubu içine girmemesinden yana oyumu kullanırım ben.

    bir de twitterdan tanıştırdığım beşiktaşlı arkadaşlardan bahsetmek istiyorum bu girdimde. sınıf arkadaşımla dershaneden arkadaşım fanatik beşiktaşlılar her maçta aynı twitleri alt alta yazıyorlardı, en son dedim kardeşim şu arkadaşı takip etsene bakın aynı yazıyorsunuz falan. bunlar takipleşip sevgili oldular 4 sene oldu galiba. beşiktaş ve çoğunlukla benim sayemde sevgili olan bu çiftten anlaşılacağı gibi genelde kendi içlerinden birileriyle anlaşıp sevgili olmayı seviyorlar çünkü benziyorlar bence.

    bir kez de maç günü beşiktaştan eve dönmeye çalışırken oksijensizlikten öldürüyorlardı beni. hassas olan ciğerlerim yanımda parfüm sıkılınca oksijen almayı reddediyorken meşalelerin arasından geçerken istemli çalışmayı bıraktı.

    ne çok anım varmış yahu, alt komşuyu anlatıp çıkacaktım oysa. neyse özet: tanıdığım beşiktaşlıların birbirine benzediğini, kendinden olanlarla anlaşabildiğini ve biraz gürültücü olduklarını söyleyebilirim.

    son olarak;
    çeşitli sosyal mesajlar verme konusunda da oldukça başarılı olduklarını düşünmekteyim, tebrik ediyorum.
  4. 57
    Gücüne güç katmaya geldik
    Beşiktaş seninle şampiyonlıuğa geldik

    Uyuyan beşiktaşlı bizdn değildir
  5. 58
    bence de çok güzel olurdu bitanem asfdsgdf şu kafaya ulaşmak için ne kullanıyoruz :)
    twitter.com/...
  6. 59
    fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/...
  7. 60
    beşiktaş taraftar grubu sadece basit bir taraftar grubu değil aynı zamanda farkındalık yaratmaya çalışan aşıklar topluluğudur. siyasete realist bir şekilde yaklaşan, olması gerekeni uygulayan egoizmi bastıran bu insanların en büyük özelliği sen ben yok beşiktaş var sözünü benimsemiş olmasıdır. sorarım sizlere neden diğer takımların taraftarları yeri gelice çarşı sempatisi var bende severim o insanları diyor hiç düşündünüz mü ? yoksa sadece aptal mısınız ?

    (bkz: beşiktaş'a bulaşanın çocuğu olmaz)

  8. 61
    an itibariyle:

    twitter.com/...
  9. 62
    her takım taraftarının arasında bu tipler vardır. illa karalayacağız diyorsanız cevabım şu olur:
    olumsuz bir davranıştan yola çıkarak bir genelleme yapmışsınız, şunlara bakarak da genelleme yapmanızı bekliyoruz efendim:

    icdn.posta.com.tr/...

    sertacerkan.org/...

    d.haberciniz.biz/...

    herkese hitap etsin diye bu görselleri seçtim. evet, yapın şimdi genellemenizi. ya da durun, sonuç odaklı olalım. her taraftar grubunun içinde vardır böyleleri. bunu bilin yeter.

  10. 63
    uyuyamıyor şu anda.

    pbs.twimg.com/...
  11. 64
    uyuyamayanlara selam olsun dediğim ve parçası olmaktan her daim gurur duyduğum taraftarlardır kendileri.
  12. 65
    Mutluluklarını paylaştığım taraftar.

    Adamlar sevinçli lan. Dün gece yanlış bir yol tercihiyle kendimi bir anda aralarında buldum.

    Şampiyonluğunu kutlamadığım bir beşiktaş kaldı diye içerliyordum. Güzel oldu. Zaten vakit geçirmek isterken on numara çare oldu adamlar. Çılgın herifler sizi seviyorum. *
  13. 66
    tiner de çekeriz, şampiyon da oluruz.

    bütün sene şampiyon kartal yazdıracağız diye bağırdık ve yazdırdık.
  14. 67
    Milyonlarca kişi, tek bir soru;

    Nerede bu transfer duyumları?

    Lan 3. Ligden de olsa bi futbolcuyla adımız anılsın allah için. Katar ligi’nde 2 gol atmış birini bile görsem sevineceğim aq ne hale getirdiniz milleti..
  15. 68
    yunowimnogood çocukluğu ifşa.mp4 silinmeden izle xd

    www.youtube.com/...
  16. 69
    hahaha çok komik lan sucuk ekmeğe bağırmak bunlarda, beste hırsızlığı bunlarda, metroda küfür kıyamet bunlarda.
    pardon yanlış başlık.
  17. 70
    kendi takımlarının halini görüp, herhangi bir şampiyonluk iddiasinda bulunamayacaklarını anlayınca galatasaray'ın rakibi kimse onu öven enfes taraftar.

    şimdi de fenerbahçe övüyolar ahahah.

    bazılarının ayakçılığını yaparak büyük takım olunmaz, koltuk değneği olmaktan vazgeçin. mide bulandırıyorsunuz artık.
  18. 71
    anlık
  19. 72
    takım cazır cazır şampiyonluğa koşuyor, yüzde 80'ler civarında topla oynayıp rakipleri adeta tokat manyağı yapıyoruz, raşit 30 metreye havadan nokta pas atıyor, sahada 2015-2016 sezonunun şampiyonluğunu andıran paslaşmalar var ancak tüm bu olanları tribünden canlı canlı takip edemiyoruz. üstelik yedek kulübesinin önünde de sergen yalçın duruyor anasını satayım! korona hakikaten çok büyük şerefsizmişsin.
  20. 73
    24 ocak 2021 beşiktaş göztepe maçı sonrasI bu gece rahat uyuyacak insanlar toplulugudur.