kayıt

ed gein

  1. 1
    insanlık tarihinin gördüğü en hasta ruhlardan biri. psikolojisi bozuk bir annenin çocuğunu nasıl bir şeye dönüştürebileceğinin kanıtı. koyu dindar olan annesinin ölümünden sonra kadın bedenlerine hastalıklı bir ilgi duyup mezardan çaldığı bedenler üzerinde anatomi bilgisini geliştirmiştir. daha sonrasında hedefini yaşayan insanlara çevirip kaçırdığı insanları öldürmekle kalmayıp derileriyle kendine elbise yapmıştır. 15 kadar kişinin katili olduğu sanılmaktadır.
  2. 2
    in the Light of the Moon filminde biyografisi işlenmiş, The Silence of the Lambs filminde ki Buffalo Bill karakterine ilham olmuş seri katil. kurbanlarını bacaklarından tavana asıp simetrik olarak tam ortadan ayırması ve kurbanlarının derilerini üzerine giyip ay ışığında dans etmesiyle bilinir.
  3. 3
    (bkz: The Texas Chain Saw Massacre)
    (bkz: deranged)
  4. 4
    i.hizliresim.com/...
  5. 5
    kuzuların sessizliği filmine ilham olan manyak herif. aslında seri katil değildir çünkü sadece iki tane cinayet işlemiştir. kendisinin asıl uzmanlık alanı zaten ölmüş kişileri mezardan çıkararak ölülerle uğraşmaktır. ayakkabı kutusunda vajina biriktirmeler, kafatasından bardak yapmalar, insan yüzlerini gazete kağıtlarıyla doldurup duvarlara asmalar bu arızanın yaptıklarından bazılarıdır.

    (bkz: hannibal lecter)
  6. 6
    babası alkolik, annesi manyaklık derecesinde dindar bir olan psikopat.

    babası alkolik olduğu için ed ve ağabeyi ile ilgilenmemiş, annesi cinselliğin günah olduğunu aşılayarak onu ve ağabeyini büyütmeye çalışmış. çocuklarını her türlü kötülükten ve günahtan uzak tutmak için kimsenin olmadığı bir yerde ev satın almış.
    annesinin baskısı ile büyüdüğü için okula gittiğinde arkadaş edinmekte zorluk çekmiş ve hatta annesi kimse ile arkadaş olmaması için kurallar koymuş.
    annesinin sözünden çıkmadığı için sürekli olarak ed'i eleştiren ağabeyi ansızın ortadan kaybolmuş ve daha sonra cesedine ulaşılmış. ardından annesinin kalp krizi geçirip ölmesi ed'in hayatta yapayalnız kalmasına neden olmuş.

    çok bağlı olduğu annesinin ölümü ile ed, anatomiye merak salmış ve annesini geri getirmenin yollarını aramış.
    çaldığı cesetler üzerinde çeşitli incelemeler yapınca annesini döndürmenin bir yolu olmadığını fark etmiş ama bu defa da kadın cesetleri ilgisini çekmeye başlamış. hatta bir süre sonra kadın olmayı bile düşünmeye başlamış.
    kadın cesetlerinden kestiği uzuvlar ve deriler ile çeşitli aksesuarlar yapmış. son işlediği cinayetten sonra da yakalanmış.

    evet bu hikayeden çıkaracağımız sonuç ise şu; misafirliğe gittiğinizde çocuklarınızı kendi evinizdeymiş gibi serbest bırakmayın.
  7. 7
    "seri katillere ilgi duyarım buda en çok ilgi duyduğum katil ve mezar hırsızı insanları öldürmekle kalmayıp derileriyle eşyalar yapmıştır
    1. ayakkabı:

    2.çanta

    3.koltuk

    4.sandalye