kayıt

Couchsurfing

  1. 1
    Birçok insanın aklına beleşe kalacak yer bulmak olarak gelen fakat öncelikli amacı kültürel değişim ve düşük bütçe ile olabildiğince en çok yer gezme olan internet sitesidir.
    Www.couchsurfing.com...

    3 aylık turum esnasında hem misafir olmuş hem de misafir etmişliğim vardır. Birçok ülkeden harika insanlarla tanışmama sebep olmuştur. İnsanların hala birbirine güvenebildiği, hoşgörebildiğini de gösteren organizasyondur. Birçok ülkede tanışma partileri yapılır. İstanbuldaki de her cuma taksimde gerçekleşir.
  2. 2
    2016 turizm krizinin çok rahat hissedilebileceği ücretsiz konaklama sitesi. geçen yıl bu zamanlar antalya'ya 40-50 tane ilan olurdu. Şimdi 10'u geçmiyor. Gelenlerin çoğu da hindistandan, filistinden, mısırdan gelen garibanlar. (bkz: nerde o eski ruslar)
  3. 3
    Yurtdışında konaklamak için en ideal yol. Para kısmını es geçiyorum; Uçak-otel-turistik yerler-tekrar uçak gibi sıradan bir seyahat yaşamak istemiyorsanız, "aa benim de x ülkesinde arkadaşım var" demek istiyorsanız, gittiğiniz yerin sadece turistik mekanlarını değil kültürünü de 1. elden öğrenmek istiyorsanız tercihiniz bu olmalı.
  4. 4
    yaklaşık 7 yıldır aktif olarak kullandığım, birçok güzel dostluk ve anı biriktirdiğim oluşum. üyeliğini paralıya çevirmesi tepki almıştır. son birkaç yıldır dating kovalayan tayfanın istilası altındaydı, belki onların siteden uzaklaşması için iyi olur.
  5. 5
    avrupa'da konaklamak için en ucuz yol. en kötü hostelden 10 kat daha iyi. ev sahibiniz de kafa dengiyse çok güzel anılar biriktirebilirsiniz.