kayıt

behzat ç.

  1. 173
    bitirip baştan başladığım dizidir. Şu an 13 teyim.
  2. 172
    finalini sakarya caddesinde izleme şansını bulduğum dizi. çekildiği dönemde ankarada yaşamak diziye daha da bağlı hale getirdi sanırım. okulum sıhhıyede evim dikimevinin oralardaydı. bazen okul dönüşü ankaraya binmeyip abdi ipekçinin ordan kurtuluş pakına doğru gelip yukarı tırmanırdım. abdi ipekçide çok sahnesi çekilmiştir bir kısmına da çekilirken tanık olmuşumdur. aynı şekilde cebeci tarafında da çok sahneleri vardı. sabah uyanıp balkona çıkıp erdal beşikçioğlunu karşı kaldırımda görmek baya güzeldi. mamakta oturan bir arkadaşım vardı bir gün bir sahnede mamaktan insan toplayıp sahne çekilirken arkada yürüyün demiş bizimki de onların içindeymiş. heycanlı heycanlı anlatmıştı o zamanlarda :d mesela seviyorum merkez sahnesi çekildikten sonra botanik parka gidip harabeyi görmek istemiştik. güvenlik cam dolu tehlikeli diye sokmamıştı. o kadar yolu yürüdüğümüzle kalmıştık :D teras bar hüseyinin yeri falan derken popülaritesine de kapılmıştık zamanında.
    yeniden yapılan şeyleri pek sevmiyorum ben. ön yargılıyımdır belki. gerçi başta heveslenmiştim ama sonradan özüme döndüm. o yüzden izlemedim sonradan çekilenleri. kafamda hala ne zaman canım sıkılsa açıp izleyebileceğim bir behzat ç. mevcut.
    sonuç olarak bende anısı olan mükemmel bir dizi
  3. 171
    dikkat uyarı! bu girdi aşırı derecede taraflı yorum içeriyor

    2010 da star tv’de başlayan 3 muhteşem sezonun üstünden final yapan ve yıllar sonra bir sezon daha çekilip yine final yapan dizi.

    İlk üç sezonu için konuşacak olursak eğer muhteşem bir dizidir. Yıllar önce bi yaz tatilinde sıfırdan başlayıp bitirmiştim. Evde tek başıma kalıyordum o zamanlar ve internet de yoktu. İnternet kafeden hafıza kartına 3-4 bölüm attırıyordum sonra eve gelirken bi litre buz gibi kola bi kaç tane çikolata bir de sigara alıyordum. Yatağa uzanıp behzat’ı açıyordum ve hiç sıkılmadan izliyordum. Gerçi hala behzat izliyorum ben fırsat buldukça. Final bölümüne geldiğimde her şey bittikten sonra ekranda çıkan o teşekkür yazısı şu an bile tüylerimi diken diken etti. İlk gördüğümde ki hissimi siz tahmin edin artık.

    Dizinin beni bu kadar içine çekmesinin sebebi gerçekçi ve samimi olmasıydı. Baktığımız zaman polislerde insan onlarında hataları suçları oluyor ama başka yapımlara baktığımızda polisler adeta birer melek ve günahsızlar ama burada öyle değil birlikte suç da işlediler birlikte içtiler de birlikte sevdiler de. Bir insanın yapabileceği her şeyi yaptı adamlar. Bir odadan hiç çıkmadan bir bölüm çekti adamlar sadece muhabbetle.mesela ekibin yaptığı boş muhabbetleri dinlemesi çok zevkliydi benim için. Her ne kadar senaryoya ya da dizinin gidişatına bir etkileri olmasa da ben o sahneleri daha çok severdim.

    Akbabanın geçmişi ve değişik konulara olan merakı,hayaletin gizemi ve gecekonduları,harun'un ayılığı,behzat’ın vodkası bunların hepsi dizinin ayrı ayrı renkleriydi.

    Ayrıca yayınlandığı dönemdeki siyasi olaylara olan göndermeleri de diziyi güzel kılan faktörlerden birisiydi.

    Hala izliyorum demiştim ya dizi de para miktarları çok dikkatimi çekiyor artık. Cipse 1 lira para falan veriyor lan adamlar çok tuhaf.

    Diziye olan tek kırgınlığım lan oğlum ilk sezonun sansürsüz kaydı nasıl sizde bile yok? Ne demek orijinal kopyanın üzerine çektik sansürü? Neyse canınız sağ olsun…

    Dördüncü sezondan bahsetmek gerekirse de ben gibi hastasına her şeye rağmen güzel geliyor ama gereksiz ve zorlama küfürler biraz kabak tadı veriyor.aynı zamanda abartılı işler de yok artık dedirtiyor ve ilk üç sezonun ne tadını ne de samimiyetini veriyor. Bazıları gibi keşke hiç çekilmeseydi diyemiyorum tüm olumsuzluklara rağmen. İyi ki çekildi yine beni heyecanlandırmaya yetti.
  4. 170
    son yıllarda hayran olduğum, başlamasını iple çektiğim, hatta abartıp setini ziyarete gittiğim tek dizidir.
  5. 169
    4. Kez başladım izlemeye. Daha iyisi çekilene kadar devam edecek bu döngü sanırım.
  6. 168
    Telefonumun ekranındaki Bey, yanında da savcı Esra var. Yeni evlenmişler, mutlular
  7. 167
    Bir yaşam biçimidir; samimiyettir, dostluktur. Eksik kalmışlık, bir müddet sonra sike takmamazlıktır. Kısacası bütün her şey yarra kadar... cansın amirim. Ekip sizde.
  8. 166
    Ne zaman bir şeyler içmeyi düşünsem aklıma geliyor.

    -biz yanlış yaptık la. İçecektik İçecektik sonra aspava yemeye gidecektik.

    Geçenlerde tan ekmek sucuğu yedirip sonra içirmeye çalışanlar vardı. Dünyanın en kötü fikri. O hatayı Bi kere yaparız biz.
  9. 165
    biz dedik baştan çekin bi evde ana ekip muhabbet etsin yine izleriz diye adamlar yaptı derin devlet rererö. keşke en başından hiç ağzımızı açmasaymışız.

    son sezonuyla üzen dizi.
  10. 164
    En son sezonunda sahsen tek begendigim savci esrali sahnelerdi. Sirf ikisiyle diziyi cekselerdi hic usanmadan izlerdim.

    Ortaya konan karakterlerin dizinin ruhuna uymamasi, normalde behzatin tokat manyagi yapacagi adamin salak salak hareketlerine goz yummasi asiri sinir ediciydi.
  11. 163
    eskiden sevdiğim dizi. blu tv’de hiç yayınlanmasa daha güzel kalabilirdi hatırımızda. Güzel şeyleri uzatma huyumuz, ille bir devamı gelsin baskımız galiba kötü bir şey.
  12. 162
    blutv ile piç edilen güzelim dizi.
    diziye dahil edilen karakterlerin göz kanatan oyunculuğu ve hikayenin saçma finali ile "la bu ne??" dedirtmiştir.
    şimdi de çok saygı duyduğum ercüment çözer'i piç edecekler, aşırı mutsuzum.
  13. 161
    kimsenin adamı olmayan behzatın hikayesi
    dizide kim ölse yakını behzatın yanına gelip “katilini bul” diyerek gaza getirilen şahıs. bir solukta bitirilen efsane olmuş dizilerden.
  14. 160
    özlenen dizidir. her ne kadar özlense de yeniden başlamamalı. her şeyin ikinci seferi bok gibi yaşanır.
  15. 159
    4. sezon 6. bölümü ile beraber artık biraz isyan bayrağı çekmenin zamanı geldi.

    süre çok kısa.
    süre çok kısa olduğu için cinayetler çok basit kalıyor. cinayet çözüşler aklımızla dalga geçer gibi oluyor.
    süre çok kısa olduğundan eskisi gibi amirimin, ekibin hayatına odaklanamıyoruz. amirimin esra ile konuştuğu sahneler dışında hiçbir şey göremiyoruz. akbaba'nın evini bir kere gördük daha.
    süre çok kısa olduğu için eskiden 2-3 bölümde bir olan ama oldu mu da çok sağlam olan ercümentli memduhlu, derin devlet sahneleri her bölümün sonunda 3-4 dakika olunca insanın yüzü ekşiyor.
    harun, eda ve cevdet neredeler? birisi bir şeyler söylesin artık.

    umuyorum mehmet erdem 9 bölümlük senaryoyu sadece 20 günde yazdığı için bu haldedir bölümler.
    yoksa her bölüm cinayetle başlasın sonra amirim, şevket abi ve hayalet arasında bir muhabbet olsun oradan cinayet çözülsün sonra ercüment ve memduh başkan yeni derin devletle ilgili bir şeyler ararken bölüm bitsin falan ezberledik artık bu böyle yürümez.

    altı senedir dört gözle bekledik, daha iyi derinlikli cinayetler ve daha çok amirimin, ekibin hayatına dönmeyi hak ediyoruz. bölümler yarım saat uzayacaksa da uzatın abi. bölüm sayısını da çoğaltın da ercüment işleri daha iyi yayılsın. zor bir şey değil ki bunların hepsini senaryosuz bıraksan oyuncular kendisi bile yapar vallahi bu alışmışlıkla.

    yeni sezonu lütfen bunlara göre yapın. 20 günde değil de 2 ayda yazın senaryoyu ne olacak amk.
  16. 158
    Bu adamın en sevdiğim huyu kimseyi siklemeyişi, alacağı bir unvanın veya bir ödülün hayatını değiştirmemesi, olduğu gibi olması, dönek olmaması. Zira çeteyi çökerttiği için verdikleri para ödülünü geri vermesi ve tabağı önemsemeyip biranın yanında tuzlu fıstık kabı için kullanması.
    'Tabak iyi ama çekin **ına koyim ben'
    youtu.be/...
  17. 157
    o kadar özlemişim ki cinayet çözüşünü, sorgu sahnelerini... tecavüzcü dindar amcayı ve ailesini sorgularken ekrana sarıldım böyle. amirim ben seni çok seviyorum be...

    ayrıca sanırım yeni yengemiz çocuk psikiyatrı abla olacak. kafasında esra varken bakalım nasıl olacak. önceki yazışımdan bir alıntı yapmam lazım bitirmeden.

    ''...ben bu diziyi izlememişken çocuktum. yaş olarak da öyleydim. erkekler geç olgunlaşır, belki de 17 yaşında izleyeceğim en doğru diziyi izledim. büyüttü beni bu dizi. olduğum adam olmama yardım etti.''
  18. 156
    yıllarca ankara’da yaşamış biri olarak * maalesef her bölümünü izlemediğim, yeni sezonunu da izleyemediğim dizi ve dizinin ana karakteri.
  19. 155
    Yarrak gibi dizi, hem de karınca yarağı. Bunu izleyen insan net apaçidir.
    • Otu azalt.
    • Sus kız
    • Eleştiriden dolayı değil eleştirinin içeriğinden dolayı karıncayı bu işe niye karistiriyorsun..
    • Sen karınca hakları savunucusu musun? .d
    • Tepecik'ten çıktığını bu kadar belli etme..
  20. 154
    puhutv blutv netflix platformlarının rtük kontrolüne girmesi ile ilgisi olduğunu düşündüğüm başyapıt dizi.
  21. 153
    Bekliyorum. Şu blutv üyeliğini bir alayım tek oturuşta kaç bolum yayınlandıysa hepsini izleyeceğim dizidir.
  22. 152
    Keyifle kaldigimiz yerden izlemeye devam ettigimiz dizi.

    ilk bolum biraz sonuk kalmisti ama gittikce daha da heyecanli oluyor. bu sefer sanki memnuh baskan ve ercument yaragi yiyecekmis de behzat amirim gotlerini kurtaracakmis gibi geliyor.

    9 bolum olmasi cok uzucu ya. kaldi 7 bolum of. :(
  23. 151
    bomonti biradan evde rakı yapmaya geçmiş amirim. bomonti bira da bok gibi evde yapılan rakı da. gerçekten seçimlerini gözden geçirmeli.
  24. 150
    4. Sezon 2. Bölümü yayınlanan dizi. 40 dk biraz az gibi. alışmışız hep film uzunluğundaki türk dizilerine.

    Akşam gomeceğiz artık.
  25. 149
    yarın tekrardan aramıza katılacak olan dizi.

    www.youtube.com/...