kayıt

behzat ç.

  1. 26
    inciswf.com/...
  2. 27
    sinema filmleriyle devam edeceğini bizzat erdal beyin ağzından duyduğum yapım. sadece televizyon serüveni bitmiştir.
  3. 28
    cuma akşamlarını iple çekerken, bitmesiyle günün cuma olduğunu unutturan dizi.
  4. 29
    sınırsız internet bağlantım olmadığı için şu sıra malum ortamlara düşen baştan sona full bölümlerini indiremediğim harkulade dizi.
  5. 30
    giderek özlenmiş geriye doğru izlemeye başlamak konusunda karar verdirmiştir,gerçi her yıl böyle ama hayata karşı işlenen suçlar konu olunca başka özleniyor .
  6. 31
    yerli yapımlar arasında daha samimisi çekilene kadar en samimisi budur.
  7. 32
    keşke bitmeseydi denilen...
  8. 33
    damarlarımda gezen kan gibi işledi vücuduma.
    hala açıp izlediğim bölümleri izliyorum.
  9. 34

    -- spoiler --

    Insan, sevdiği adama şans verir.

    -- spoiler --
  10. 35
    ülkemiz dizi tarihine masaya çıkarıp vurarak geçmiş dizidir. baş karakteri kadar ercüment çözer ve memduh başgan gibi renkli kötü karakterleri ve bol acılı (ajitasyon demiyorum) hikayesiyle insanların içine işledi. bu piyasa için zaten çok kaliteli bir iş olduğundan tadında biterek ağzımızda enfes bir tatla uzaklara doğru gitti.
  11. 36
    efsane senaryo efsane oyuncular efsane bir dizi, kısaca bu diziyi yayından kaldıranların anasını sikeyim.
  12. 37
    biteli uzun zaman olmasına rağmen hala bitmesini yediremediğim ve özlediğim dizidir. piyasada o kadar boktan diziler var ki uzatıp bokunu çıkardıkları, keşke bu dizininde bokunu çıkartsalardı ve sıvasalardı diyorum. eski bölümlerini hala izlemekteyim.
  13. 38
    (bkz:biz adam olmadık ama kimsenin adamı da olmadık )
  14. 39
    'dünyanın ekseni kaydı behzat, 12 santim yerinden oynadı. sen bana 1 santim bile yaklaşmadın'
  15. 40
    yeniden gelebilirmişşş ! çılgın attım.

    sozcu.com.tr/...
  16. 41
    yeniden başlama ihtimali bile tebessüm oluşturan dizi ötesi.
  17. 42
    şüphesiz ki en güzel repliği ;

    - niye geldin?
    - sen niye ağladın?
    - geçti gitti boşver!
    - geçmedi gitmedi, sen niye ağladın?
    - behzat, sen akıllı bi adamsın. ama konu kadınlara gelince biraz salaklaşıyosun galiba.
    - haa?
    - ben sana diyorum ki adamlar gelip seni alıcak. gidiceksin. bu işin sonu yok. belki senelerce tutuklu kalıcaksın. ne zaman döneceğin bellli değil, senin umrunda değil. ağladım çünkü seninle konuşamadım. ağladım çünkü sen beni görmüyosun ve ben seni seviyorum.
    - ama ben bunu bunu bilmiyodum.
    - bilmiyosun. tabi nerden biliceksin. sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşıyosun. senin duygu radarına girmek için ille ölmek mi lazım behzat?
    - yok...yani...yapamam ben.
    - haklısın. cesaretin olmadan napıcaksın ki? hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. herkese meydan okuyosun, ama kendi duygularından korkuyosun, geçmişe saplanıp kalmışsın. en büyük felaketler senin başına gelmiş di mi? en büyük acıları sen çekmişsin. ben hiç bi bok bilmiyorum ki! acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem. dünyanın ekseni kaydı behzat, oniki santim yerinden oynadı, sen bana bi santim bile yaklaşmadın. saplantılısın...
    - haa. bak ne güzel söyledin, saplantılıyım ben. benden bi bok olmaz. biz senle hep kavga ederiz. mutsuz oluruz biz senle.
    - mutsuz olalım, ne var? biz de mutsuz oluruz. ben seninle mutsuzluğa da varım.

    olan dizi.
  18. 43
    canım sıkıldıkça hala açıp izlediğim dizi.
  19. 44
    reaksiyon dizisinin reklamını gördükçe aklıma gelen efsanedir. akbaba'yı her an aga cinayet var diyecekmiş gibi oluyorum.
  20. 45
    www.youtube.com/... özletendir .
  21. 46
    geçen başladığım bir kursta derse dizideki tahsin müdür yani eray eserol'un girmesiyle yine aklıma gelip beni özlemlere sürükleyen dizidir.
  22. 47
    Tüm bölümlerini tv kanalında yayınlanırken izlediğim, doyamadığım onun için şu sıralar bölümlerini tekrar izlediğim dizidir. Konusu ise Ankara' da yaşayan bir baş komiserin hayat hikayesi.
  23. 48
    diziden sonra hayalet ve akbaba karakterlerini başka projelerde gördüm. hayalet karakterini sevmiştim ama inanç konukçu diğer projede bana o kadar da başarılı gelmedi. dizilerin başarısı senaryonun gücü insanı daha iyi bir oyun performansı sunmaya da itiyor.
  24. 49
    izlesemde tüm duygularımı köküne kadar yaşayayım dediğim dizi.
  25. 50
    gelmiş geçmiş en mükemmel tv dizisi. izleyenler bilir: fragmanda behzat ç. yazar ç'nin noktası mermi deliğiyle yapılır. önce delik açılır, mermi sesi yaklaşık üçte bir saniye sonra duyulur. çünkü ses hızı=330 m/sn, mermi hızı=800m/sn. işte behzat ç. bu ince ayrıntıyı bile atlamayacak kadar işini ciddiye alan bir ekibin ürünü. bu yüzden de ortalama türk dizi izleyicilerine 8 beden bol.