kayıt

gmail

  1. 1
    google'ın mail sistemine verdiği ad... kullanışlı rahat ancak telefona biraz geç yansıyan yapısı var...
  2. 2
    telefondan açınca saç baş yolduruyor çoğunda.
  3. 3
    hotmail' e kafa tutan bir mail servisidir.
  4. 4
    ilk başlarda davetiye sistemiyle çalışan sonra ise herkese açılan mail sistemidir.
  5. 5
    mesajdaki sözcükleri tarayan e-posta servisi. mesajınızın içinde "ekledim" sözcüğü varsa ve dosya eklenmemişse uyarıyor.

    imgim.com/...
  6. 6
    outlook ya da eski adıyla hotmail'in eline su dökemeyecek mail servisi.
  7. 7
    Android uygulamasına güncelleme gelen ve metro arayüzüne geçiş yapan mail servsi. Güzel olmuş şimdilik beğendim.
  8. 8
    Android versiyonunda artık bütün e-posta hesaplariniza tek bir yerden ulaşmayı sağlayan uygulama. Geçen haftalarda önsürümleri internete düşmüştü, güncelleme pek de yeni gelmedi yani, en azından bana.:)
  9. 9
    e-posta adresinizi ve kişisel bilgilerinizi hangi şirketlerin sattığını bulmanızı sağlayabilecek e-posta servisi. E-posta adresiniz crazycocuk@gmail.com ise bunun noktalı versiyonlarına da sahipsiniz demektir. Avea'ya c.razycocuk@gmail.com, bankaya craz.ycocuk@gmail.com, üye olduğunuz foruma crazycoc.uk@gmail.com adresini verirseniz, gelen spam maillerin "kime" kısmına bakarak hangi e-posta varyasyonunun spammerlara satıldığını anlayabilirsiniz.
  10. 10
    tasarımı kan aldıran cinsten olan hesap şeysi.
  11. 11
    metninizde ''ektedir'' vb. ifadeleri kullanıp ek dosyayı koymadan göndermeye çalıştığınızda unutmuş olma ihtimalinize karşı uyarı veriyor.

    (bkz: iyibilgi)
  12. 12
    Ben de yok, kardeşimde var. Gmail mi gerekti? Yazıyorum kardeşiminkini. Kardeşimin gmaili benim de gmailimdir. Öyle de paylaşımcıyız!!
  13. 13
    maillerinizi silip,çöpü boşalttıktan sonra da bu maillerin ya da taslakların gmail sunucusundan silinmediğini biliyorsunuzdur.
  14. 14
    2004 yılının 1 nisanında servise alınan gmail, birçok kullanıcı tarafından nisan 1 şakası olarak algılanıp ciddiye alınmamış.
  15. 15
    açık ara en çok kullanılan mail servisidir. güvenlik açısından da en ileri seviye güvenlik sağladığı için kullanım açısından her zaman kulllanıcı deneyimine hitap etmektedir.
    gmailgiris.com/...
  16. 16
    maillerin okunup okunmadığı anlaşılıyor mu merak ettiğimdir.
    maili çok geç görmüş taklidi yapacağım da.