kayıt

bekaretini vermeyen kız

  1. 1
    hele de şu devirde eli öpülesi, tatlı tatlı öpülesi, 1 santimi bile zebil edilmeyesi kızdır... aha bu muamele sonunda da kaybetmiş olabilir... bundan da geçerse daha da bir şey olmaz ona...
  2. 2
    yapması gerekeni yapan kızdır. kendisini evleneceği erkeğine saklamaktadır.
  3. 3
    kendine değer veren kızdır. bekaret dini bir takıntı değildir. bekaret toplumsal bir takıntı değildir. bekaret kişinin kendini en özel duygularla seveceği insana saklamasıdır.
  4. 4
    sevgili olduğu erkeklerden küfür yiyecek kızdır. bir kere versen nolurdu???
  5. 5
    verse de vermese de kendi tercihi. yorum yapmak niye bize düşer ki ? üstelik kendi isteği olmadan vermek zorunda kalan kadınların çok fazla olduğu bir dönemdeyken.
  6. 6
    bekaret olgusunu her şeyin üstünde tutanlar bu konuyu umursamayanlara 'orospu' şeklinde hitap eder. bu 'orospu' diye itham edilen kişiler ise kendilerini böyle itham edenlere 'yobaz' der. netice de herkesin zar'ı kendine.

    konuya ferhan şensoy'un güzel bir dizesiyle farklı boyut getirmek gerekir ise

    'zar yırtılmakla bir şey olmaz
    kızlık aşk ile bozulur'

    (bkz: gündeste)
  7. 7
    hatun kişinin kendi tercihidir,ikinci ve üçüncü şahıslara yorum yapmak düşmez.
    (bkz: bekaretini kullanan kız)
  8. 8
    böyle yazınca başını vermeyen şehit gibi olmuş kızdır.
  9. 9
    samimiyse sıkıntı yoktur. yok samimi değilse onun da amına koyim. gerçi bu mümkün değil gibi ama mecazen yine koyarım.
  10. 10
    (bkz: başını vermeyen şehit ) ile yarışır.
  11. 11
    hala bekareti mi tartışıyoruz bunca olay içinde? bekareti vermek nedir bir kere ? bunu birisi açıklayacak mı bana? bir kadın bakiredir ya da değildir nedeni bir tek onu ilgilendirir. cok afedersiniz * bekçiliği yapmayın lütfen.
  12. 12
    bi alex değil. Ama elletmeyen kız resmen bir hagi.
  13. 13
    başlığı canlandıran şahıs olarak söylemek isterim ki refresh yapınca sözlüğün yaptığı asiste kafayla çıkmak istedim *. bekaret nedir konusu sadece "kızlık zarı" üzerinden tartışıldığı müddetçe yaklaşım olarak sığ kalacaktır ve bu nedenle anlaşılamayacak yada doğru analiz edilemeyecek kızın durumudur.
  14. 14
    (bkz: al bekaret götüne sokarsın)
  15. 15
    Ortaçağ kafasında kalan ebeveynleri tarafından yetiştirilip, salındığı için bekaretini saklaması tembihlenmiş, hayatın zevklerini çok geç tadıcak olan kızcağızdır. Birtakım ahlak bekçileri tarafından da övülmektedir.
  16. 16
    %90 ı her türlü seyi yasayan kızdır. bakireyim demeye hakkı yoktur olmamalı.
  17. 17
    bakire olan kızdır. aynı bakire olan erkek gibi. cinsel ilişkiye girmemiştir. bekaret bir nesne mi alınıp verilecek? bu açıdan kendisi ve tutumu hatalı tanımlanmış kızdır. nedeni olursa olsun belirtilen zamana kadar cinsel ilişkiye girmemiştir ve gelecekte istediği bir zaman diliminde, ister duyguları olsun ister inancı etki eden, bu olguyu yaşayacaktır. ya da yaşamayacaktır. bu kadar basit. kime ne? yobazın tekiyim, bende bile bekaret üzerinde böyle takıntılar yok. insan bu kardeşim, insan. bakir/bakire olan insanı neden öveyim, olmayanı neden yereyim?
  18. 18
    ileriki yıllarda sıkıştığında internet ortamında açık arttırmaya çıkarak kız, olabilir. haberlerini duymuştuk ama değil mi.
  19. 19
    kendi bedeni kendi kararıdır . ister ise ölene kadar öyle kalabilir .
  20. 20
    bekaretini kocasına saklayan hanım kızdır. zar onun zarı bekaret onun bekaretidir.