kayıt

Yer bildirimi yapmak

  1. 1
    Foursquare, facebook gibi sitelerden bulunduğun yeri belirleyip arkadaşlarınla paylaşmak.

  2. 2
    (bkz: Popüler kültür)
  3. 3
    nerdesin aşkım sorusundan kurtulmak için birebir.
  4. 4
    Burdayım aşkım demenin pratik yolu.
  5. 5
    Azalarak biten şeylerden bir başkası. Eskiye oranla miktarı azaldı sanki.

    Zaten bunun mantığını da hiçbir zaman çözemedim :(
  6. 6
    Hiç sevemedim bu olayı, fazla paranoyağım belki ama sürekli takip ediliyormuş hissi uyandırıyor bende. Bir paylaşım yaparken özellikle kapatıyorum konumu.
  7. 7
    gurur kaynağımdır. şimdiye kadar 1 (bir) kez bile yapmadım. arada arkadaşların etiketlemeleri sonucu maruz kaldığım oldu ama onu da bir süre sonra fark etmeyecekleri şekilde, etiketi kaldırarak hallettim.

  8. 8
    evliliğin erkeğe dayattığı sorumluluklardan bir tanesi.
    işten çıktıktan hemen sonra arkadaşlarla içilecek mi?? grupta ağzını yayaraktan "kim takar lan hatunu. eve gelince bilecek zaten..." lafı eden maço adam evde yataktan uzak kalmak istemiyorsa o ortamdan sıyrılıp telefon muhakkak açacak. bildirecek nerede olduğunu. hıhı evet bi tanesi hıhı ben biraz geç kalacam tamam canım geceye kalmam evet ya onlar çok ısrar etti göndermeyiz seni dediler. yok erkeklerle oturacaz. tek hakan var bekar gerisi evli... olur tatlım ben içmem onların yanında piki ben de seni seviyorum... öptüm.
  9. 9
    mekancı sırtlan grubunun avlanma itemi.
  10. 10
    benim gibi paranoyakların asla yapamayacağı olay. elim ayağım titriyor.
  11. 11
    (bkz: her gittiği yerde yer bildirimi yapan insan)
  12. 12
    dünyanın en anlamsız şeyi olabilir. hayır benim nerede olduğumu millet ne yapsın ki. merak edecek kadar samimiyetim olan da arar sorar yani. böyle havalı mekânlara gidip yer bildirimi yapıp kalkanlar olduğunu duydum. kime neyi kanıtlıyorsunuz arkadaşlar? biraz sorgulayın şu hareketlerinizi lütfen. bu arada hayatı ev-okul arası olanlar var ki onlar başka bir başlık altında incelenebilecek tipler. hep aynı okul ve hep aynı ev neyin yer bildirimini yapıyorsun. mantık tamamen devre dışı burada.
  13. 13
    ayk kutuplarda. üşümüş hissediyor. :O
  14. 14
    herkes tarafından yapılabilen ama aynı zamanda yapılmasada yaşayabileceğimiz küresel sermayenin esiri dünya.