kayıt

uefa avrupa ligi

  1. 1
    *

    Avrupa kupalarinin 2 numarali organizasyonu. Kupa sampiyonlari ve ligi üst sıralarda bitirmiş takimlar katilir.
  2. 2
    Türk takımları için biçilmiş kaftandır. Şl daha yüksek gelir gelirse bile avrupa ligi kadar uygun değil bize. Bugün bütçe olarak da alışkanlık olarak da Avrupa ligi kazanmak hedef olmalı. Birkaç sene içinde Şl'de son 8 hatta 4 bile hedefe konabilir.
  3. 3
    üzerinden hayal kurulmaması gereken organizasyon.

    ülkede futbolun bir yere ilerlediği yok çünkü.
  4. 4
    bu yılkı şampiyonunun liverpool fc olacağını tahmin ettiğim avrupa futbol federasyonları birliği'nin ikinci kulüp organizasyonu.
  5. 5
    sloganı Düşler sahnesi olan organizasyon.
  6. 6
    haftanın ilk 11'ine cenk tosun'u da almıştır.

    scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/...
  7. 7
    Bu sene galatasaray ın çeyrek finali göreceği futbol organizasyonu
  8. 8
    bir kaza bela olmaz ise ilk 32'de 3 türk takımı göreceğimiz organizasyon. aynı üçlünün çeyrek, hatta yarı finalde de yer almasını gerçekten çok istiyorum. arkadaşlar bırakalım şu "diğerleri elensin, benim takımım ülkeyi temsil eder." bencilliğini ya. lan bir hayal etsenize 3 takımımız da çeyrek final oynuyor. heyecan heyecan üstüne. bak milliyetçilik, ülke tanıtımı falan demiyorum. o iş sizin vicdanınıza kalmış. sadece o keyfi, o atmosferi hayal edin.
  9. 9
    şampiyonlar liginden gelen takımları görüyorum. manu. sevilla. shaktar. yarın gelecekler var. dortmund napoli zaten uefada. zor be bizimkilerin başarılı olması. ama inancım tam. fenerbahçe adamın.
  10. 10
    şampiyonlar ligi'nden manchester united, valencia, shaktar donetsk, galatasaray, porto, sevilla, olympiakos, leverkusen gelmiştir. organizasyon şampiyonlar ligi'nden daha zor oldu amk.
  11. 11
    Herkes tarafından Şampiyonlar Ligi'nin gölgesinde kabul edilsede çekişme açısından mükemmel organizasyondur. Özellikle son yıllarda para dağıtımlarınin artması turlar ilerledikçe keyif katsayısını arttırır.
    Bu sezonda üst turlarda zevkli mücadeleler izleyeceğiz.
  12. 12
    reis yaradan sormayacak mı neden 22:05 diye?

    neden lan cidden?
  13. 13
    işte son 16:

    pbs.twimg.com/...
  14. 14
    bu sezon fenerbahçe, osmanlıspor ve başakşehir'in play-off oynayacağı organizasyon. konyaspor ise direkt grup aşamasından başlayacak. umarım play-off oynayacak 3 takımımız da turu geçer ve gruplarda 4 türk takımını izleriz. gerçekten harika olur. ben yıllardır şunu söylüyorum: türk futbolunun şu anki yeri avrupa ligidir. şampiyonlar ligi bize göre değil. çeyrek finalden ilerisi hayal türk takımları için şampiyonlar liginde. fakat avrupa liginde şampiyonluk hayal değil. ispanya'da şampiyonluk yarışına dahi giremeyen sevilla alıyor sürekli avrupa ligini. bir türk takımı da alabilir.

    azerbaycan takımı qabala da play-off oynayacakmış. onlara da şans dileyelim. bu sene türk senesi olsun inşallah avrupa liginde.
  15. 15
    bu haftanın kadrosunda 2 adet türk takımı oyuncusu var.

    pbs.twimg.com/...
  16. 16
    Türk takımları için biçilmiş kaftan.

    Fenerbahçe meselâ bu kupayı alacak kaliteye sahip.

  17. 17
    türk takımlarının alması gereken bir kupa.

    beşiktaş daha çeyrek final göremedi yeni formatta. (2009 ve sonrası)

    bu sene en az çeyrek final görmemiz lâzım. beşiktaş'a yakışan bu.
  18. 18
    ciddi manada sönük bir organizasyon. özellikle şampiyonlar ligi ile kıyasladığınızda bariz bir şekilde ortaya çıkıyor bu durum.

    acaba diyorum, uefa kupası konseptinde daha mı iyiydi?
  19. 19
    Almanya'nın Köln, Düsseldorf, Gelsenkirchen ve Duisburg kentlerinde çeyrek finalden devam edecek olan organizasyon.
  20. 20
    rmc sport tarafından galatasaray marsilya maçıyla ilgili belgesel tadında kısa bir videonun yapıldığı turnuva. arada yine lafı yemişiz ve maalesef haklı çıkıyorlar... +
  21. 21
    baba'nın birazdan rakibi açıklanacak bakalım off heyecan dorukta.