kayıt

salih uçan

  1. 1
    fenerbahçe'nin genç aynı zamanda gelecek vaat eden orta saha oyuncusu.eğer daha fazla çalışır ve kendini kaybetmez ise ilk on birinde vazgeçilmezi olacaktır. mehmet topal gibi stoper çakması bir orta saha oyuncusu oynatılacağına salih oynatılmalı. ayrıca raul meireles ile iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum.
  2. 2
    fenerbahçenin ve türk futbolunun çok şey beklediği, saçlarıyla evertonlu fellaini'yi andıran orta saha topçusu.
  3. 3
    gelecek için çok olumlu sinyaller veren başarılı orta saha... bu akşamki orduspor ve perşembe günkü lazio maçlarındaki başarısı bunlardan sadece ikisi...
  4. 4
    yeni sezonda ilk 11'de görmek istdiğimiz yetenekli genç
  5. 5
    adam olacak çocuk. bugün trabzon'da oynanan u20 dünya kupası maçında kulübüne ve dolaylı olarak kendisine küfür edilmiştir. hem de kendileri için oynadığı taraftarlar tarafından. bu trabzonspor taraftarlarının futbola bakış açısı çok tuhaf bir yere geldi. fenerbahçe düşmanlığı her şeyin önüne geçmiş pekçoğu tarafından. fenerbahçe'ye küfür etmek için milli maça gitmiş insanlar. yazık gerçekten. insan acıyor bir süre sonra.

    kendisi de şöyle bir tweet atmıştır maçtan sonra. : twitter.com/...

    sana kalkan ellere, kötü dillere kalkan olacağız!
  6. 6

    -- spoiler --

    Çok seviyorum Salih Uçan?ı. Fakat bizde bu sezon yeteri kadar süre alamadı. Buna rağmen çok talibi var. Roma peşini bırakmıyor çocuğun. 10 milyon Euro verdiler, 15 istedim. 15?i verirlerse düşünürüz. Hem bizim hem de kendisi açısından... Bir ara formül de olabilir. Salih?in bir sonraki transferi için de Fenerbahçe?ye belli bir pay verilir, bu iş olur.

    -- spoiler --
  7. 7
    kap'a yapılan açıklamaya göre roma ile transfer görüşmelerine başlandığı duyurulmuş.

    çok yanlış yapıyoruz çok.
    30'luk diegoyu alıp 20'lik salih'i satıyor ya da kiralıyoruz. neyse türk futbolu kazanacak en azından.
  8. 8
    ülkemizin rezil futbol ortamından kendini kurtarabilme şansı olan futbolcudur. umarım ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eder.
  9. 9
    roma'da iki yıl kiralık olarak forma giyecek futbolcu. kendisi için hayırlısı olmuştur. zira türkiye'de harcanan yüzlerce futbolcudan birisi olması kuvvetle muhtemeldi. kendisini futboluna verirse ki karakteri o yönde zaten çok iyi yerlere gelecektir.
  10. 10
    futbol zekası ve tekniği yaşına göre ortalamanın bir hayli üzerinde. roma'ya gitmesini çok istiyordum zira francesco totti gibi bir futbol dehasından çok şey öğreneceğine eminim.
  11. 11
    roma'ya varan oyuncu. hayır merak eden falan vardır diye söyledim. inanmayan olursa caps:

    scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...
  12. 12
    gitmeden önce sevdiklerinden böyle ayrılan oyuncu.

    pbs.twimg.com/...

    hayır daha çocuk kaybolur falan merak ederler diye.
  13. 13
    bizim fark edemediğimiz yeteneği elin italyanı taa kaç km öteden fark edilip götürülen futbolcu.
    yalnız fenerbahçe 2 yıl kiralık vererek akıllık etti gibime geliyor. bir de sakatlığa karşı sigortalanmış. satın alma opsiyonu da 10 küsür milyon ? muş. bir yeteneği kaybedip belki para kazanabileceğimiz futbolcu.
  14. 14
    italya'ya hazırlık olsun diye dali bıyığı bırakan futbolcu.

    biz parlatamadık seni, italyanlar artık parlatır. yeni bir arda etkisi yaratması muhtemel. arda'ya da topçu değil deniliyordu burada, gidince herkes söylediklerini unuttu, aynısı salih için de olacak. ona topçu değil diye yaklaşan fenerbahçe taraftarı arkadaşlar bile bu sözünü unutacak.

    biz de gidelim 30 yaşındaki diego'yu alalım, yıllık 5 milyon euro verelim. işte avrupada başarı hedefi olmayan antrenör ve yönetici ürünü bir transfer anlayışı.
  15. 15
    www.ntvspor.net/...

    (bkz: satın alma opsiyonu olmayaydı iyiydi)
  16. 16
    içindeki türk'ü gösterip plaka forma giyecek isim.

    pbs.twimg.com/...
  17. 17
    roma'nın kiralık ücreti olarak 4 milyon euro küsür fiyat ödeyeceği futbolcu. kendisini bilmem, ama madem bu kadar gelecek görüyorlar fenerbahçe keriz miydi ki bu adamı oynatmadı? italyanlar bunu uçuyor falan sanmasınlar?
  18. 18
    20 yaşında avrupa'ya açılan futbolcu. hem de öyle yamana atılmayacak bir kulüp olan roma'ya giderek... bu bir sinyal olur ve türk futbolu adına çok önemli bir isim olur umuyoruz. çocuk roma'ya gidiyor, millet "galatasaray formasıyla geri dönecek.", "fenerbahçe'ye geri döner 2 sene sonra inş." gibi yorumlar yapıyor arkasından. dua edelim de daha büyük liglere, daha büyük takımlara gitsin. türk futbolu kazansın.
  19. 19
    roma kulübünün genel direktör Mauro Baldissoni, salih için yeni totti olacak iddialara kızarak, o kendi adıyla başarılı olacak, kendi adını duyuracak demiş. kimsenin sırtına totti gibi bir ismin ağırlığını koymaya hakkımız yok diyerek futbola bakış açısını göstermiş.

    biz her genç oyuncuya, daha önce aynı mevkiide oynamıs büyüklerle karşılaştırmayı marifet zannediyoruz. hala bir hakan şükür aradığımız gerçeğini göz önünde bulunduralım bunu okurken.
  20. 20
    roma'da başarılı olmasını dilediğim futbolcudur. galatasaray'dan böyle genç bir yetenek gidecek olsa subjektif olduğumdan üzülürdüm. ama işe objektif olarak bakarsak hangi takımımızdan olursa olsun böyle genç yetenekler kariyerlerinin erken dönemlerinde avrupaya açılabilirse iyi olur. çünkü bu sayede hem ülkemizin zehirli spor ortamından kurtulurlar hem de kendilerini çok daha fazla geliştirme şansları olur.
  21. 21
    5 yıl sonra unutulup gidecek. buraya yazıyorum.
  22. 22
    mancester unıted roma hazırlık maçında ilk 11' de başlamış futbolcudur. fenerbahçe hiç oynamayan bu çocuk roma'da ilk 11 de çıktı sahaya.

    bu adamı 5 yıl sonra unutulması pekte mümkün görülmüyor. eğer türkiye'den katara falan gitseydi 1 yıl sonra unutulurdu. anak avrupalı takım hele ki roma gibi takım yaş tahtaya basmaz. bu tarz takımların gözlemcileri bizim yerli takım gibi değiller. türkiye'den bu şekilde giden tek isim galiba. bir ara emre okan gitti ama onlar önce isim yaptı. salih bizde oynamadan gitti. demek ki adamda bir yetenek var ki herifler görmüş.

    peki bizde neden yeteri kadar süre alamadı. bunun çeşitli sebepleri var. öncelikle gençlere verdiğimiz değerden ve sistemden kaynaklanıyor. sistem derken alt yapıda yeteri kadar güç fizik ve kondisyon vermiyorum. a takımda da futbolcuyu başı boş bırakırsan eğer bu adamlarda fenere geldim nasılsa diyip yatıyor. tamam çalışmak içlerinde var ama teknik kadronunda üstüne düşmesi lazım.

    bizim yapamadığımızı roma yapacak göreceksiniz. yoksa kiralama bedeli olarak 2 milyon vermezlerdi. az para değil kiralık için.
  23. 23
    en az 10 kilo daha almalı
  24. 24
    Ülke olarak çok şeyler beklediğimiz roma forması giyen orta saha
  25. 25
    hem italya gibi sert ligi olan bir ülkeyi seçerek, hem de oynamasının pek mümkün olmadığı bir takıma giderek hata yapmış genç oyuncu. üstelik 1 yıl daha kiralık kontratı var.

    kendini bitirmeden geri gelse bari. bu süre zarfnda fenerde daha çok forma şansı bulurdu.